O Zak Snyder αποχωρεί από την Justice League - Την ταινία θα ολοκληρώσει ο σκηνοθέτης των Avengers
News

O Zak Snyder αποχωρεί από την Justice League – Την ταινία θα ολοκληρώσει ο σκηνοθέτης των Avengers

Είναι πραγματικά απίστευτο και παράλληλα τραγικό το νέο που έχουμε να σας μεταφέρουμε. O Zack Snyder αποφάσισε να αποχωρήσει από την ταινία της Justice League λόγω της αυτοκτονίας της 20χρονης κόρης του Autumn. Το τραγικό αυτό γεγονός συνέβη τον Μάρτιο αλλά η οικογένεια δεν το είχε αφήσει να μαθευτεί.

Τώρα όμως που θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος γυρισμάτων για την ταινία, ο Snyder αποφάσισε να αποχωρήσει και να μείνει με την οικογένεια του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στη θέση του για να ολοκληρώσει την ταινία μπαίνει ο Josh Whedon που ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Warner και την DC πρόσφατα για να φέρουν στους κινηματογράφους την ταινία για το Batgirl.  O Snyder είχε ζητήσει από τον Whedon πρόσφατα να γράψει κάποιες νέες σκηνές, αλλά μετά την απόφαση που πήρε για να αποχωρήσει του ζήτησε και να τις σκηνοθετήσει.

Ο πρόεδρος της Warner ξεκαθάρισε ότι η ταινία παραμένει το όραμα του Zack Snyder και η συμβολή του Whedon απλά θα το ολοκληρώσει.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής της ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

Θυμίζουμε ότι ο Josh Whedon είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες των Avengers και είχε τον έλεγχο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel για περίπου μία πενταετία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ