Ο Ultimate Warrior εκφώνησε ο ίδιος τον επικήδειο του τη Δευτέρα
News

Ο Ultimate Warrior εκφώνησε ο ίδιος τον επικήδειο του τη Δευτέρα

Τα δυσάρεστα νέα με τον θάνατο του Ultimate Warrior σας τα γράψαμε από το πρωί της Τετάρτης και τα συνοδεύσαμε μάλιστα με το βίντεο της τελευταίας του παρουσίας στο RAW της δευτέρας.

Βλέποντας ξανά το βίντεο διαπιστώσαμε ένα πράγμα. Τα λόγια του Warrior έμοιαζαν με αποχαιρετισμό. Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι ο θάνατος του δεν προήλθε από φυσικά αίτια, όπως έχει καταγραφεί, απλά τα όσα είπε μοιάζουν με ένα αντίο προς το κοινό που τον λάτρεψε. Μία τραγική σύμπτωση που έφτιαξε έναν τεριαστό επικήδειο για τον θρυλικό παλαιστή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα…

Κανένας αθλητής του WWE δεν γίνετε θρύλος από μόνος του. Η καρδιά κάθε ανθρώπου χτυπάει κάποια μέρα τον τελευταίο της χτύπο. Οι πνεύμονες του βγάζουν την τελευταία τους αναπνοή. Και αν τα όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του κάνεις τους παλμούς άλλων ανθρώπων να αυξάνονται, τότε η αύρα του και το πνεύμα του μένουν αθάνατα. Από αυτούς που διηγούνται τις ιστορίες, από την αφοσίωση και από αυτούς που τον τιμούν. Τότε αυτά που έκανε στη ζωή του θα ζήσουν για πάντα.

Είμαι ο Ultimate Warrior. Όλοι εσείς είστε ο Ultimate Warrior. Το πνεύμα του Ultimate Warrior θα ζήσει για πάντα.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/xR08M6EUd0g?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ