«Ο Τζον Σνόου είναι νεκρός. Συνηθίστε το»
News

«Ο Τζον Σνόου είναι νεκρός. Συνηθίστε το»

Να ξεκινήσουμε αυτή την είδηση λέγοντας ότι όποιος μας κατηγορήσει ότι κάνουμε spoiler στον τίτλο θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να μην πει «φτου σου αγόρι μου» αλλά να κουνήσει το κεφάλι με απογοήτευση για τις παράλογες σκέψεις του.

Πλησιάζουμε λοιπόν όλο και περισσότερο στις 24 Απριλίου όταν και θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του Game of Thrones όπου το μεγαλύτερο ερώτημα που θα απαντηθεί είναι τι στο διάολο έχει συμβεί με τον Τζον Σνόου.

Ξέρουμε ότι επιστρέφει, αφού το πόστερ της σειράς το έκανε σαφές, αλλά δεν ξέρουμε το πώς.

jonsnow

Ο Κιτ Χάρινγκτον πάντως με δηλώσεις του επιμένει: «Ο κόσμος δεν ήθελε να πεθάνω, αλλά ο Τζον Σνόου έχει πεθάνει. Όλοι θα πρέπει να το συνηθίσουν».

Να τονίσουμε βέβαια ότι αυτό που λέει δεν σημαίνει ότι θα είναι απών από τη σειρά. Η πιο απλή ερμηνεία είναι ότι εκεί που το αφήσαμε για τελευταία φορά πεθαίνει. Το πώς θα επιστρέψει στη ζωή, με ποια μορφή και για πόσο καιρό είναι που μένει να διευκρινιστεί.

Δεν έχουμε πλέον και τα βιβλία να μας βοηθάνε.

Ο Χάρινγκτον είπε επίσης ότι έχει καιρό να βρεθεί στα γυρίσματα της σειράς, αν και ήταν πολλές οι φωτογραφίες που διέρρευσαν και τον έδειχναν να γυρίζει σκηνές.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ