Ο Τζάρεντ Λίτο υποψήφιος για το ρόλο του Τζόκερ
Movies and TV

Ο Τζάρεντ Λίτο υποψήφιος για το ρόλο του Τζόκερ

Αν για το ρόλο του Batman έγινε μία φορά βαβούρα όταν ο ανακοινώθηκε ότι ο Μπεν Άφλεκ θα διαδεχθεί τον Κρίστιαν Μπέιλ, φανταστείτε τι θα γίνει τώρα που είμαστε κοντά στο μάθουμε ποιος θα διαδεχθεί τον Χιθ Λέτζερ στον ρόλο του Τζόκερ.

Σύμφωνα με το The Wrap αυτές τις ημέρες η Warner Bros είναι σε συζητήσεις με τον Τζάρετ Λίτο για το Suicide Squad του 2016 και οι πληροφορίες λένε ότι ο ρόλος που του έχει προσφερθεί είναι αυτός του Τζόκερ!

Την ταινία που εντάσσεται στο γενικότερο σύμπαν που έχει αρχίσει να φτιάχνει η DC θα σκηνοθετήσει ο David Ayer, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για συμφωνία με ηθοποιό.

Σε συζητήσεις για διάφορους ρόλους βρίσκονται ήδη ο Γουίλ Σμιθ, ο Τομ Χάρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τον ρόλο του Τζόκερ απέρριψε ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Θεωρέιται βέβαια πάντως ότι ο Τζέσε Άισενμπεργκ θα σύμμέτεχει στο ρόλο του Λεξ Λούθορ, όπως και στο Batman V Superman.

Ο Τζάρεντ Λίτο επέστρεψε στο κινηματογραφικό προσκήνιο στις αρχές της χρονιάς με τον ρόλο του στο Dallas Byers Club που του χάρισε το Όσκαρ Β Ανδρικού ρόλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ