O Tom Morello λέει ότι δεν είναι υπεύθυνος για την απουσία των Rage Against The Machine
News

O Tom Morello λέει ότι δεν είναι υπεύθυνος για την απουσία των Rage Against The Machine

Με όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο Ferguson του Missouri, με τις διαδηλώσεις του κόσμου και τη δολοφονία ενός 18χρονου από αστυνομικό, το μυαλό πολλών ανθρώπων πήγε στους Rage Against The Machine που σε ανάλογες περιπτώσεις ήταν πάντα κοντά στα κινήματα των πολιτών.

Η μπάντα παραμένει ανενεργή από το 2011, όταν έπαιξαν την τελευταία τους συναυλία sto L.A. Rising, ενώ δισκογραφικά απουσιάζουν από το Renegades του 2000.

«Που είναι οι Rage Against The Machine όταν τους χρειάζεσαι» αναρωτήθηκε ένα οπαδός της μπάντας στο twitter απευθυνόμενος τον Tom Morello.

«Δεν είμαι αυτός που πρέπει να ρωτήσεις» ήταν η απάντηση του κιθαρίστα της μπάντας με ξεκάθαρη αιχμή προς τον Zack De la Rocha, αφού στο παρελθόν τόσο ο μπασίστας Tim Commeford, όσο και ο ντράμερ Brad Wilk είχαν τοποθετηθεί υπέρ της συνέχειας του συγκροτήματος.

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p>“<a href=”https://twitter.com/DellMayTell”>@DellMayTell</a>: Where&#39;s Rage Against The Machine when you need em <a href=”https://twitter.com/tmorello”>@tmorello</a>” I&#39;m not the one you need to ask</p>&mdash; Tom Morello (@tmorello) <a href=”https://twitter.com/tmorello/statuses/500343314869415936″>August 15, 2014</a></blockquote>

<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ