Ο Ταραντίνο θέλει να σκηνοθετήσει ταινία του Star Trek!
News

Ο Ταραντίνο θέλει να σκηνοθετήσει ταινία του Star Trek!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, αφού έχουμε συνεχώς ειδήσεις για τη νέα του ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2019.

Δεν περιμέναμε ποτέ όμως ποτέ να δούμε το όνομα του να συνδέεται με το franchise του Star Trek! Κι όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline ο 54χρονος σκηνοθέτης έχει μια ιδέα για μία ταινία και την έχει ήδη μοιραστεί με υψηλά κλιμάκια…

Οι πηγές του Deadline λένε ότι Ταραντίνο έχει μία πολύ καλή ιδέα για μία ταινία του Star Trek. Την έχει μοιραστεί με τον JJ Abrams (που έχει σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες ταινίες του reboot και κρατάει τη θέση του παραγωγού) και θα γίνει μία προσπάθεια να μαζευτούν σεναριογράφοι που θα δουλέψουν πάνω στην ιδέα και να γράψουν την ταινία. Αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται ο Ταραντίνο να σκηνοθετήσει και ο Abrams να είναι ο παραγωγός για την Paramount.

Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται αν η ιδέα του Ταραντίνο σχετίζεται με τις ήδη υπάρχουσες που βρίσκονται σε εξέλιξη (το Star Trek Beyond κυκλοφόρησε το 2016 και υπάρχουν σχέδια για την συνέχεια) ή αν θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σίγουρα πάντως είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ