Ο Στάνις δεν είχε ιδέα τι έκανε στο Game of Thrones!
News

Ο Στάνις δεν είχε ιδέα τι έκανε στο Game of Thrones!

Έχει πει αντίο στο Game of Thrones εδώ και δύο χρόνια αφού έπεσε νεκρός από το σπαθί της Μπριεν. Έτσι, οι προφητείες με τις οποίες του είχε γεμίσει το μυαλό η Μελισάνδρη δεν βγήκαν ποτέ αληθινές.

Θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι ο Στάνις (στον οποίο αναφερόμαστε) παραμένει ζωντανός ακόμα στα βιβλία και δεν ξέρουμε αν η τύχη του θα είναι διαφορετική στην ιστορία του George Martin σε σχέση με τη σειρά.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Στάνις, ο Stephen Dillane, σε συνέντευξη του ήταν αρκετά σκληρός με τον εαυτό του και την ερμηνεία του στο Game of Thrones, τονίζοντας ότι δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει με τον ρόλο του.

Έχω κάτσει να δω τη σειρά από τότε που έφυγα για να δω αν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Αλλά και πάλι δεν έβγαλα νόημα. Ο Liam Cunningham που υποδύεται τον Σε Ντάβος είναι πολύ παθιασμένος με τα όσα συμβαίνουν στη σειρά. Έχει επενδύσει χρόνο σε αυτήν, κάτι που το βρίσκω συναρπαστικό, αλλά δεν ήταν η δικιά μου εμπειρία. Είχα πλήρη εξάρτηση από τον Liam για να μου πει τι ακριβώς αφορούν οι σκηνές που γυρίζαμε. Δεν ήξερα τι έκανα μέχρι που τελειώναμε τα γυρίσματα και τότε ήταν πολύ αργά. Η ζημιά είχε γίνει. Νόμιζα ότι δεν ήταν αρκετά πειστική η ερμηνεία μου και κατέληγα απογοητευμένος. Ένιωθα ότι έχτιζα ένα κάστρο σε ανύπαρκτα θεμέλια.

Εμείς πάντως τον γουστάραμε και σαν ηθοποιό και στην ερμηνεία του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ