O Spider-Man γυρίζει στη Marvel!
Movies and TV

O Spider-Man γυρίζει στη Marvel!

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο δημοφιλέστερος ήρωας που έφτιαξε ποτέ η Marvel. Τα κινηματογραφικά του δικαιώματα όμως που ανήκουν εδώ και δεκαετίες στη Sony δεν επέτρεπαν στον Spider-Man να είναι μέρος υπερ-επιτυχημένου franchise ταινιών του κινηματογραφικού τμήματος της Marvel.

Τώρα και μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν. O Spider-Man γυρίζει σπίτι του!

Η συμφωνία των δυο εταιριών περιλαμβάνει μία εμφάνιση του Spidey σε ταινία της τρίτης φάσης της Marvel (πιθανότατα στο Captain America Civil War), πριν έχουμε τη νέα δική του ταινία στις 28 Ιουλίου του 2017.

Η Sony παραμένει το αφεντικό στις τελικές αποφάσεις για τον ήρωα αλλά το γεγονός ότι το team της Marvel μπαίνει στο δημιουργικό κομμάτι μας κάνει αισιόδοξους για τα αποτελέσματα. Αυτό που μάθαμε επίσης είναι ότι εξετάζονται τρόποι για να δούμε κάποιους από τους ήρωες της Marvel στις προσωπικές ταινίες του ανθρώπου-αράχνη.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, άρχισαν να δημοσιεύονται πληροφορίες ότι ο ο Άντριου Γκάρφιλντ δεν θα συνεχίσει στον ρόλο και ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση για τον αντικαστάστη του. Να θυμίσουμε εμείς ότι η μέτρια πορεία του Amazing Spider-Man 2 στο Box Office ήταν το γεγονός που έβαλε τη Sony σε σκέψεις και τελικά σε συμφωνία με τη Marvel.

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p>Sony Pictures Entertainment Brings Marvel Studios Into The Amazing World Of Spider-Man <a href=”http://t.co/8ni1EUEYv4″>http://t.co/8ni1EUEYv4</a> <a href=”http://t.co/gpWDnUqGD4″>pic.twitter.com/gpWDnUqGD4</a></p>&mdash; Marvel Entertainment (@Marvel) <a href=”https://twitter.com/Marvel/status/565004899956846592″>February 10, 2015</a></blockquote>

<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ