Ο σκηνοθέτης του καλύτερου επεισοδίου του Lost πίσω από το δραματικό φινάλε του Game of Thrones
News

Ο σκηνοθέτης του καλύτερου επεισοδίου του Lost πίσω από το δραματικό φινάλε του Game of Thrones

Αν δεν έχετε δει ακόμα το πέμπτο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε γρήγορα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Το φινάλε του πέμπτου επεισοδίου της έκτης σεζόν του Game of Thrones μας τσάκισε την ψυχολογία με μία από τις πιο θλιβερές σκηνές που έχουμε δει.

Ο Jack Bender είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το επεισόδιο και κατάφερε να μας μεταφέρει άψογα την εναλλαγή των δύο διαφορετικών timeline και να φτάσει την ένταση σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Ήταν η πρώτη φορά που σκηνοθέτησε επεισόδιο της σειράς αλλά στα 67 του χρόνια θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τηλεοπτικούς σκηνοθέτες. Ανάμεσα σε ένα σωρό άλλες δουλειές ήταν και από τους βασικούς σκηνοθέτες του Lost όπου το όνομα του εμφανίζεται στο κατά πολλούς καλύτερο επεισόδιο της σειράς.

Το Constant της τέταρτης σεζόν.

Εκείνο το επεισόδιο είχε και πάλι μπλέξιμο με τα διαφορετικά timeline και απίστευτη συναισθηματική κορύφωση με το τηλεφώνημα του Ντέσμοντ στην Πένι.

Θυμηθείτε το επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί και να σας πούμε απλά ότι ο Jack Bender υπογράφει σκηνοθετικά και το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ