Ο Rocky θα πεθάνει στην επόμενη ταινία!
Movies and TV

Ο Rocky θα πεθάνει στην επόμενη ταινία!

Όχι δεν σας κάνουμε spoiler γιατί δεν το λέει κανένας επίσημα, αλλά εμείς αν και ξέρουμε ότι τα συμπεράσματα είναι για τα κορόιδα, βγάζουμε συμπεράσματα για την κατάληξη του επόμενου Rocky.

Στη σύνοψη λοιπόν της ταινίας που δόθηκε στη δημοσιότητα και αντιγράφουμε από τo Movie Monsters γιατί να σας πούμε την αλήθεια βαριόμασταν να την ξαναγράψουμε, αναφέρονται τα εξής:

Ο Adonis Johnson ποτέ δεν γνώρισε τον διάσημο πατέρα του, τον πρωταθλητή βαρέων βαρών Apollo Creed, ο οποίος πέθανε πριν από τη γέννησή του. Η πυγμαχία, όμως, είναι στο αίμα του. Έτσι λοιπόν ο Adonis πηγαίνει στην Φιλαδέλφεια, στην πόλη που έλαβε χώρα ο θρυλικός αγώνας του πατέρα του με έναν τότε άσημο Rocky Balboa.

Φτάνοντας στην Πόλη της Αδελφικής Αγάπης, ο Adonis εντοπίζει τον Rocky και του ζητάει να τον προπονήσει. Παρά το ότι ο Rocky έχει αποσυρθεί για τα καλά από το κύκλωμα, βλέπει στον Adonis την δύναμη και την αποφασιστικότητα που είχε γνωρίσει στον Apollo, τον άγριο αντίπαλό του που έγινε καλύτερός του φίλος. Ο Rocky συμφωνεί να αναλάβει τον νεαρό πυγμάχο, έστω κι αν παράλληλα έχει να πολεμήσει έναν αντίπαλο πιο θανατηφόρο από οτιδήποτε είχε να αντιμετωπίσει εντός ρινγκ.

Με τον Rocky στη γωνία του, ο Adonis δεν αργεί να έχει την ευκαιρία για τον τίτλο… θα καταφέρει όμως να αναπτύξει την καρδιά ενός πραγματικού μαχητή εγκαίρως;

To καταλάβατε από το σημείο που έχουμε boldαρισμένο έτσι; O Rocky θα αρρωστήσει και σοβαρά μάλιστα και επειδή αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία της σειράς λογικά θα το χάσουμε το παλικάρι.

Φυσικά και ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα επιστρέψει στον ομώνυμο ρόλο και περιμένουμε την ταινία τον Νοέμβριο.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: