Τα όχι και τόσο κολακευτικά λόγια του Robb Flynn για τη Θεσσαλονίκη
News

Τα όχι και τόσο κολακευτικά λόγια του Robb Flynn για τη Θεσσαλονίκη

Στα κείμενα του για τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του Through Ashes of empires ο Robb Flynn κάνει αναφορά και στις περιοδείες των Machine Head για την προώθηση του άλμπουμ.

Το Δεκέμβριο του 2004 το συγκρότημα ολοκλήρωσε  την «Around the world in 80 days» περιοδεία του με δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 13 και 14 του μήνα αντίστοιχα.

Να τι λέει ο Robb Flynn για εκείνες τις συναυλίες που ήταν και οι πρώτες τους στην Ελλάδα:

«Δεν είχαμε παίξει ποτέ ξανα εκεί. Η Αθήνα ήταν «in-fucking-sane, mind-boggling, life-affirming» ειδικά μετά τα πρόσφατα γεγονότα (σ.σ. αναφέρεται στη δολοφονία του Dimebag Darrell λίγες ημέρες πριν). Το τελευταίο show στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά παράξενο. Ήταν τόσο περίεργο και ταυτόχρονα μεγάλη απογοήτευση για εμάς μετά τα όσα περάσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Κανένας δεν τραγουδούσε, κανένας δεν έκανε moshing, όλοι απλά στέκονταν και κοιτούσαν την ώρα που παίζαμε σε μία αδιάφορη παλιά ντισκοτέκ».

Στο show της Αθήνας ήμουν παρών και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το Gagarin κόντεψε να γκρεμιστεί. Στη Θεσσαλονίκη οι Machine Head είχαν παίξει στην Πύλη Αξιού και θέλω να πιστεύω ότι οι αναμνήσεις του Robb Flynn είναι κακές μόνο και μόνο επειδή η περιοδεία δεν τελείωσε σε κάποιο τεράστιο χώρο με πανηγυρικό τρόπο.

Είμαι σίγουρος ότι κάποιος που ήταν παρών θα έχει διαφορετική άποψη από τα όσα καταγράφονται στο κείμενο του Flynn.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ