Ο Rob Zombie παραμένει στις ταινίες τρόμου με το «31»
Movies and TV

Ο Rob Zombie παραμένει στις ταινίες τρόμου με το «31»

Αν και πέρυσι τέτοιο καιρό μας έλεγε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και να εξερευνήσει καινούργια είδη, ο Rob Zombie θα παραμείνει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα ως σκηνοθέτης. Τις ταινίες τρόμου δηλαδή.

Σε ένα επίσημο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε μία προς μία τις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει ο Zombie, από το House of 1000 corpses μέχρι το Lords of Salem και φτάνοντας στο σήμερα κάνει την εμφάνιση της μία μορφή όχι και τόσο διασκεδαστικού κλόουν και από κάτω ο αριθμός 31.

Τώρα, τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε από αυτό και μόνο είναι ότι δεν αποκλείεται να δούμε μία συνέχεια της ιστορίας του Captain Spaulding (από τις δύο πρώτες του ταινίες. Από την άλλη βέβαια και σύμφωνα με το Bloody Disgusting, ο αριθμός 31 αναφέρεται στις 31 Οκτωβρίου, που είναι φυσικά η μέρα του Halloween.

Να θυμίσουμε ότι ο Zombie είχε σκηνοθετήσει το remake του Halloween to 2007 και τη συνέχεια του δύο χρόνια αργότερα. Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ όλων αυτών;

Μόνο με την επίσημη ενημέρωση θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο που σας λέγαμε και το πόστερ αμέσως μετά.

[iframe]<iframe src=”//player.vimeo.com/video/95303442″ width=”750″ height=”422″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Screen-Shot-2014-05-16-at-1.02.13-PM-778x1024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ