Ο Ρικ μας προειδοποιεί ότι στην επιστροφή του Walking Dead θα γίνει της κακομοίρας
Movies and TV

Ο Ρικ μας προειδοποιεί ότι στην επιστροφή του Walking Dead θα γίνει της κακομοίρας

Το Walking Dead επιστρέφει με το δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν, και ο Άντριου Λίνκολν (Ρικ) σε συνέντευξη του ανεβάζει τον πήχη πολύ πολύ ψηλά.

Μας λέει, με λίγα λόγια, ότι θα συμβεί κάτι συνταρακτικό που θα αλλάξει δραστικά την πορεία της σειράς.

Θα δείτε μία εντελώς διαφορετική σειρά στα επόμενα οκτώ επεισόδια. Ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ «μαύρα» και τότε θα γίνει κάτι που νομίζω ότι θα δώσει στην ιστορία έναν εντελώς διαφορετικό αέρα για τη συνέχεια.

Είμαι τρομοκρατημένος και ταυτόχρονα ανυπόμονος να δω πως θα αντιδράσει ο κόσμος στη νέα κατεύθυνση που θα πάρουμε. Θα είναι κάτι εντελώς αντισυμβατικό και θα έχουμε ένα επεισόδιο που θα μοιάζει σαν πιλότος νέας σειράς. Είναι τρέλα. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο συνειδητοποιώ ότι ο Scott Gimple (showrunner ) αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ γενναίο. Το να έχεις να διαχειριστείς τόσα πολλά πράγματα και να αποφασίζεις να κάνεις κάτι τόσο διαφορετικό είναι ένας λόγος για να τον προσκυνήσω“.

Για να δούμε…

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ