O Portnoy θεωρεί το νέο άλμπουμ των Pink Floyd προσβολή προς τον Roger Waters
News

O Portnoy θεωρεί το νέο άλμπουμ των Pink Floyd προσβολή προς τον Roger Waters

O Mike Portnoy είναι γνωστό ότι έχει άποψη για τα περισσότερα θέματα της επικαιρότητας. Άρα δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και με την ειδηση ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ των Pink Floyd που θα περιέχει sessions της μπάντας από το 1994. Στα οποία φυσικά δεν συμμετείχε ο Roger Waters.

«Τι είναι αυτά που ακούω για νέο άλμπουμ των Pink Floyd; Από όσο θυμάμαι, ο Waters δεν είναι στην μπάντα ενώ ο Wright και ο Barrett έχουν πεθάνει. Αν αυτά είναι απομεινάρια από το Division Bell τότε ας τα βάλουν στην deluxe έκδοση του άλμπουμ. Είναι ασέβεια προς τον Roger και σε όλα αυτά που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια. Κάνε απλά ένα solo άλμπουμ Dave».

Αυτά έγραψε λοιπόν ο Mike Portnoy στο Facebook αλλά μάλλον ξεχνάει ότι και ο ίδιος ανήκει στη μουσική βιομηχανία και ξέρει πάνω κάτω πως λειτουργούν αυτά. Άλλο ένα θέμα που είναι ξεκάθαρο είναι η προτίμηση του στο πρόσωπο του Roger Waters σε σχέση με τον David Gilmour.

Και καταλήγει:

«Αν θέλετε να τα βρούμε κάπου στη μέση οπαδοί του Gilmour, ας συμβιβαστούμε λέγοντας ότι οι αληθινοί Pink Floyd είναι μόνο όταν δουλεύουν μαζί ο Waters με τον Gilmour.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ