Ο Portnoy λέει ότι φυσικά και θα γύριζε στους Dream Theater
Music

Ο Portnoy λέει ότι φυσικά και θα γύριζε στους Dream Theater

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση αφού κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό, αλλά ο Mike Portnoy σε συνέντευξη του και όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στους Dream Theater ήταν κάτι παραπάνω από θετικός.

Σιγά μη δεν ήταν.

«Είμαι πολύ συναισθηματικός και νοσταλγικός  τύπος. Είμαι αυτός που προσκάλεσε τον Derek Sherinian και τον Charlie Domicini να ανέβουν μαζί μας στη σκηνή το 2004 και το είχα κάνει και με τον Kevin Moore.  Κοιτάω πάντα στο παρελθόν μου με αγάπη και –αν και δεν θα έπρεπε να το πω αυτό δημόσια- έστειλα σε όλα τα παιδιά των Dream Theater ένα e-mail λέγοντας πόσο πολύ τους αγαπώ και μου έχουν λείψει.

Με τον Jordan Rudess και τον John Petrucci έχουμε μείνει σε επαφή έτσι ποτέ δεν έχω κλείσει την πόρτα στο να κάνουμε κάτι μαζί. Δεν είναι ότι το περιμένω ή ότι το σχεδιάζω, αλλά αν προέκυπτε η ευκαιρία και η πρόσκληση σίγουρα θα το καλοδεχόμουν.  Δεν κρατάω ποτέ κόντρες ειδικά με ανθρώπους που πέρασε 25 χρόνια της ζωής μου».

O Mike Portnoy αποχώρησε από τους Dream Theater το 2010 όταν ήθελε η μπάντα να κάνει ένα διάλειμμα αλλά οι υπόλοιποι προτίμησαν να συνεχίσουν χωρίς αυτόν και τον αντικατέστησαν με τον Mike Mangini.

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ με πιο πρόσφατο το The Astonishing πριν από λίγες ημέρες.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ