Ο Ντι Κάπριο ξανά μαζί με τον Σκορτσέζε σε ρόλο serial killer
Movies

Ο Ντι Κάπριο ξανά μαζί με τον Σκορτσέζε σε ρόλο serial killer

Δεν χρειάζεται καν να πούμε πόσο πολύ γουστάρουμε το γεγονός ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα συνεργαστεί ξανά με τον Μάρτιν Σκορτσέζε.

Οι πέντε προηγούμενες δουλειές τους (The Wolf of Wall Street, Gangs of New York, The Aviator, The Departed και Shutter Island) δεν χρειάζονται καμία απολύτως σύσταση αφού μιλούν από μόνες τους, ενώ αυτή τη φορά πάνε σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Ο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί έναν από τους πιο διάσημους serial killer της αμερικανικής ιστορίας. Τον H.H. Holmes που ομολόγησε τους φόνους 27 γυναικών την περίοδο λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της περίφημης παγκόσμιας έκθεσης του Σικάγο το 1893. Τα θύματα του όμως λέγεται ότι αγγίζουν τα 200.

Ο Holmes είχε μάλιστα δικό του ξενοδοχείο που παρέσυρε τα θύματα του και τα υπέβαλλε σε βασανιστήρια. Με την υπόθεση του έχουμε ασχοληθεί και παλιότερα στο Rock is Dead και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το θέμα εδώ.

Η ταινία θα έχει τον τίτλο The Devil in the White City και βασίζεται στο best seller του Έρικ Λάρσον «The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America» που κυκλοφόρησε το 2003.

Τα δικαιώματα για την ταινία πέρασαν από πολλές περιπέτειες την τελευταία δεκαετία με την Paramount να τα κερδίζει πριν από λίγες ημέρες και να στρώνει τον δρόμο για την υλοποίηση της.

Μια σκοτεινή επιλογή για τον Ντι Κάπριο, που δεν τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλο κακού (με εξαίρεση το πέρασμα του από το Django).

Και μια γεύση από τις ατάκες του Holmes που δεν αποκλείεται να δούμε στην μεγάλη οθόνη.

“Yes I was born with the devil in me. I was born with the evil standing as my sponsor beside the bed where I was ushered into the world, and he has been with me since.”

dicaprio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ