O Ντέιβιντ Ντουκόβνι δάκρυσε διαβάζοντας το πρώτο σενάριο των νέων X-Files
News

O Ντέιβιντ Ντουκόβνι δάκρυσε διαβάζοντας το πρώτο σενάριο των νέων X-Files

Η κουβέντα για ενδεχόμενη επιστροφή των X-Files στην τηλεόραση κράτησε για πολλά χρόνια, αλλά πλέον έχουμε γεγονότα. Η αγαπημένη σειρά της δεκαετίας του 90 επιστρέφει με 6 νέα επεισόδια τον Ιανουάριο του 2016.

Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι μίλησε στο EW και αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που διάβασε το σενάριο, δάκρυσε.

«Άρχισα να κλαίω διαβάζοντας την πρώτη σελίδα. Ήταν τόσο παράξενο να βλέπω ξανά αυτά τα ονόματα σε μία σελίδα. Δεν είχε να κάνει με το ίδιο το σενάριο, αλλά περισσότερο με το γεγονός ότι το συζητούσαμε και το σχεδιάζαμε εδώ και πολύ καιρό. Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα για έρθουμε όλοι στην ίδια «σελίδα» και γίνει η συμφωνία με το FOX.

Ας πούμε ότι χρειάστηκε μία διετία. Τώρα έχει σειρά το ευχάριστο μέρος. Τώρα θα το κάνουμε. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή και συναισθηματική για εμένα και θα πρέπει να καταφέρω να ενσωματώσω αυτά τα συναισθήματα στην ερμηνεία μου».

Όσο για το ίδιο το σενάριο;

«Δεν μπορώ να σας πω απολύτως τίποτα, αλλά είναι φανταστικό. Μπορεί να έχουμε λίγα επεισόδια, αλλά θα υπάρχει μία μίξη πραγμάτων. Δεν υπάρχουν X-Files χωρίς τη μυθολογία τους».

Να θυμίσουμε ότι στους ρόλους τους επιστρέφουν εκτός από τον Ντουκόβνι και η Γκίλιαν Άντερσον (Σκάλι), Μιτς Πιλέτζι (Γουόλτερ Σκίνερ) και Γουίλιαμ Ντέιβις (Cigarette Smoking Man). Και μπορεί η συμφωνία να κάνει λόγο για έξι επεισόδια, αλλά ο Ντουκόβνι είναι ανοιχτός για ακόμη περισσότερα.

«Είμαι ανοιχτός για ακόμα περισσότερα. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να διαχειριστώ μία σεζόν 20 επεισοδίων σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, το ίδιο και η Γκίλιαν. Αλλά νομίζω ότι όλοι ενδιαφέρονται για ακόμη περισσότερα πράγματα μετά από αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: