O Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετήσει ολόκληρη την 1η σεζόν του Utopia στο HBO
Movies and TV

O Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετήσει ολόκληρη την 1η σεζόν του Utopia στο HBO

Μία ομάδα ανθρώπων έχει στα χέρια το ακυκλοφόρητο sequel ενός underground graphic novel με το όνομα The Utopia Experiments. Το πρώτο τεύχος λέγεται ότι είχε προβλέψει πολλές καταστροφές που είχαν συμβεί στον κόσμο και ίσως το δεύτερο βιβλίο να μπορεί να κάνει το ίδιο.

Μια μυστηριώδης οργάνωση όμως που είναι γνωστή «Το Δίκτυο», κάνει ότι περνά από το χέρι της για να πάρει στην κατοχή της το sequel και να βγάλει από τη μέση τους κατόχους του.

Αυτή είναι στο περίπου η υπόθεση της αγγλικής σειράς Utopia, με δύο σεζόν των έξι επεισοδίων να έχουν προβληθεί μέχρις στιγμής.

Η αμερικανική version θα προβληθεί από το HBO και ενώ είχαμε μάθει τη συμμετοχή του Ντέιβιντ Φίντσερ, τώρα ενημερωθήκαμε ότι θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα προβληθεί ή για το κάστινγκ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά είναι σίγουρο ότι θα το τσεκάρουμε όταν με το καλό βγει.

Δείτε το trailer της αγγλικής version:

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/r3gxwIqqzB4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ