O Ντάριλ δεν μπορούσε να μιλήσει για μία ώρα όταν είδε το φινάλε του Walking Dead
News

O Ντάριλ δεν μπορούσε να μιλήσει για μία ώρα όταν είδε το φινάλε του Walking Dead

Τον έχουμε φάει τον γάιδαρο και μας έχουν μείνει ώρες μέχρι το φινάλε του Walking Dead. Και το άγχος και η προσμονή μεγαλώνουν συνέχεια.

Και η ατάκα του Norman Reedus (Ντάριλ) για το τελευταίο επεισόδιο είναι αρκετές για να μας ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τους παλμούς.

«Είναι το πιο hardcore επεισόδιο που έχουμε κάνει ποτέ. Δεν μπορούσα να μιλήσω όταν το είδα. Και φυσικά όταν το είδα, ήξερα τι συμβαίνει, τι πρόκειται να συμβεί και ποιος εμπλέκεται. Αλλά και πάλι δεν μπορούσα να μιλήσω για περίπου μία ώρα. Και να φανταστείτε ήταν το επεισόδιο στην πολύ πρώιμη μορφή του, όχι τελειωμένο. Θα πω ότι μάλλον είναι το καλύτερο επεισόδιο της σειράς».

Ο Ντάριλ, η τύχη του οποίου έμεινε μετέωρη στο φινάλε του προηγούμενου επεισοδίου (αλλά μεταξύ μας τώρα, δεν έπαθε τίποτα) μίλησε φυσικά και για τον ερχομό του Negan.

«Είμαστε φίλοι με τον Jeffrey εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τον σέβομαι απόλυτα ως ηθοποιό. Και σαν τύπος είναι απλά καταπληκτικό. Είναι παράξενο να έχεις ένα τόσο καλό άνθρωπο να υποδύεται έναν τόσο μεγάλο μαλάκα, αλλά αυτό είναι απόδειξη του πόσο καλός είναι. Έτσι είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ