O Nick Menza αποκαλύπτει τους λόγους που δεν επέστρεψε στους Megadeth
Music

O Nick Menza αποκαλύπτει τους λόγους που δεν επέστρεψε στους Megadeth

Μπορεί εδώ και λίγες ημέρες να ξέρουμε ότι στο νέο άλμπουμ των Megadeth ντραμς θα παίξει ο Chris Adler, αυτό που δεν ξέραμε όμως, είναι το πόσο κοντά βρεθήκαμε σε επανένωση του line-up της Rust in Peace εποχής.

Το αποκαλύπτει ο Nick Menza με μακροσκελή τοποθέτηση του, στην οποία αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον Dave Mustaine αλλά η πρόταση που του έγινε ήταν πολύ μικρή και άδικη.

«Ήμουν ενθουσιασμένος και απόλυτα έτοιμος να επιστρέψω στους Megadeth. Πήγα στο σπίτι/στούντιο του Dave στο Σαν Ντιέγκο τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, τζαμάραμε ένα Σαββατοκύριακο και όλα ήταν πολύ καλά. Είχαμε τρομερή χημεία. Ήταν μαγικό. Και ναι, εγώ είμαι ο μυστηριώδης ντράμερ, στο βίντεο που πόσταρε ο γιος του Dave Mustaine.

Λίγες εβδομάδες μετά από αυτό μαζευτήκαμε όλοι μαζί για δείπνο. Εκεί ήταν και ο παλιός μας μάνατζερ Ron Laffitte. Χάρηκα που είδα τον Ron αλλά και τον Marty (σ.σ. ο Menza αποκαλύπτει και την παρουσία του Friedman). Συζητήσαμε τα σχέδια για νέο δίσκο και την περιοδεία. Έκανα γνωστό ότι ήθελα να επιστρέψω και να γίνουν οι ΜEGADETH η πρώτη μου προτεραιότητα. Είχα ενθουσιαστεί και μάλιστα γύρισα σπίτι και ηχογράφησα ντραμς για πέντε τραγούδια που μου είχε στείλει ο Dave.

Όταν ήρθε η ώρα να κάτσω να συζητήσω τους όρους, μου προσφέρθηκε μία πολύ άδικη συμφωνία. Δεν ένιωθαν ότι άξιζα τίποτα για τη μπάντα. Ο Dave μπλόκαρε τα e-mail μου,  άλλαξε τον αριθμό του και τότε ο Ron Laffitte απολύθηκε από μάνατζερ της μπάντας. Και να λοιπόν που μου έκλεισε η πόρτα σε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και σε μία από τις αγαπημένες μου μπάντες επειδή απλά ήθελα μία δίκαιη συμφωνία.

Έχω μείνει πραγματικά έκπληκτος από τον τρόπο που κάνει δουλειές αυτή η μπάντα.

Δεν είμαι μαριονέτα, έχω αξιοπρέπεια και τιμή. Αυτός είμαι».

Ωραία τα λέει ο Nick, αλλά τώρα να σας πούμε ότι μας κάνουν εντύπωση οι χειρισμοί του Dave Mustaine στην όλη υπόθεση; Καμία εντύπωση δεν μας κάνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ