O νέος Joker δεν θα μοιάζει καθόλου με τους προηγούμενους
News

O νέος Joker δεν θα μοιάζει καθόλου με τους προηγούμενους

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Joker θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με τον Jared Leto στον ομώνυμο ρόλο στο Suicide Squad, ξεκίνησαν οι συγκρίσεις αφού είναι νωπές οι μνήμες από την αριστουργηματική δουλειά που έκανε ο μακαρίτης ο Heath Ledger στο Dark Knight.

Σύμφωνα όμως με τον 44χρονο ηθοποιό δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί η κατεύθυνση που διάλεξαν με τον ρόλο είναι εντελώς διαφορετική έτσι ώστε να αποφευχθούν οι συγκρίσεις.

«Δεν νομίζω ότι μου επιτρέπεται α πω πολλά για το θέμα. Αλλά περπατήσαμε σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Ξέραμε ότι έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Ήταν σημαντικό να το κάνουμε αυτό. Το γεγονός ότι ο Joker έχει μεταφερθεί στη οθόνη ξανά και με τόσο καλό τρόπο, σου δίνει μία ξεκάθαρη πληροφορία για το που ΔΕΝ πρέπει να πας. Υπάρχεις ένας χάρτης για όλα αυτά. Και αυτό ήταν το καλό στην όλη υπόθεση».

Το Suicide Squad έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τα trailer και μόνο και ελπίζουμε ότι οι προσδοκίες που έχει δημιουργήσει θα εκπληρωθούν όταν η ταινία βγει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο.

Τα δημοσιεύματα που αφορούν τον τρόπο που χειρίστηκε ο Leto τον ρόλο μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι είχε μπει τόσο βαθιά στον χαρακτήρα, που πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές του, όπως ο Γουίλ Σμίθ, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν γνώρισαν ποτέ τον πραγματικό Leto, αλλά μόνο τον Joker.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ