Ο Νέγκαν θα σκάσει σαν ατομική βόμβα στο Walking Dead
News

Ο Νέγκαν θα σκάσει σαν ατομική βόμβα στο Walking Dead

Από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση, ένα πράγμα περιμένουμε στο δεύτερο μισό της 6ης σεζόν του Walking Dead.

To ντεμπούτο του Νέγκαν, του μεγάλου κακού των κόμικς, που θα υποδύεται ο Τζέφρι Ντιν. Από την εποχή του Κυβερνήτη και μετά είναι η αλήθεια ότι δεν είχαμε κάποιον μεγάλο ανταγωνιστή για την ομάδα των πρωταγωνιστών, αφού όλοι εχθροί νικήθηκαν μάλλον γρήγορα.

Όλα αυτά θα αλλάξουν όμως, αφού όπως λέει ο Ρόμπερτ Κιρκμαν (δημιουργός των κόμικς και παραγωγός της σειράς) ο Νέγκαν θα σκάσει στη σειρά σαν ατομική βόμβα.

«Κάθε σεζόν έχει πολλές αναταράξεις. Κρατούν την ιστορία ενδιαφέρουσα και την καρδιά να χτυπά δυνατά, αλλά ο Νέγκαν μοιάζει με ατομική βόμβα που θα πέσει στη σειρά και τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο. Οπότε καλύτερα να είστε έτοιμοι».

Ο Νέγκαν είναι αρχηγός της ομάδας των Saviors, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο mid-season φινάλε να σταματούν τον Ντάριλ, τη Σάσα και τον Άμπρααμ.

Ο Ρόμπερτ Κίρκμαν μας λέει περισσότερα γι αυτή την ομάδα:

«Οι Saviors είναι οργανωμένοι σε επικίνδυνο βαθμό. Οι Λύκοι ήταν ψυχωτικοί, h ομάδα του Terminus είχε πολλές αδυναμίες. Οι Saviors είναι ομάδα με αρχηγό τον Νέγκαν, που πάντα στα κόμικς έχω στο μυαλό μου ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει μετατοπίσει την ηθική του σε σχέση με τον Ρικ μερικά κλικ προς την σκοτεινή πλευρά. Παραμένει όμως ένας σκεπτόμενος και ικανός ηγέτης, που έχει κρατήσει την ομάδα του ζωντανά κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, για όσο καιρό το έχει καταφέρει και ο Ρικ.

the-walking-dead-rick-negan

Πραγματικά είναι οι καλύτεροι κόντρα στους καλύτερους. Όταν αυτές οι δυνάμεις έρθουν αντιμέτωπες τα πράγματα θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα. Αυτή είναι μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με όσες έχουν αντιμετωπίσει. Οι Saviors είναι κάτι για το οποίο η ομάδα των πρωταγωνιστών δεν είναι έτοιμη».

Το δεύτερο μισό της 6ης σεζόν του Walking Dead κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ