Ο Negan και η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Walking Dead
News

Ο Negan και η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Walking Dead

Από τον Νοέμβριο όταν και έγινε γνωστό όταν ο Negan θα κάνει επιτέλους ντεμπούτο στο φινάλε της έκτης σεζόν του Walking Dead, επικράτησε ένας μικρός χαμός. Όλοι ήξεραν ότι η είσοδος του στη σειρά θα συνδυαστεί με τον θάνατο ενός από τους πρωταγωνιστές.

Έτσι όταν η σειρά επέστρεψε μετά το χειμωνιάτικο διάλειμμα, κάθε σκηνή έμοιαζε σημαντική. Κάθε γεγονός χρειαζόταν περισσότερη ανάλυση. Όλα αυτά γιατί μπορεί να αποτελούσαν ενδείξεις για το ποιος θα πεθάνει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

SPOILER-ALERT-THE-WALKING-DEAD

Μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε της Κυριακής, οι διαρροές που είχαν γίνει στο internet είχαν χαλάσει σε μεγάλο βαθμό την προσμονή και την αγωνία. Δύο εβδομάδες πριν ολόκληρη η δομή των τελευταίων δέκα λεπτών, είχε δημοσιευθεί σε σελίδα με spoiler του Walking Dead και όλοι σιγά-σιγά την υιοθέτησαν.

Ακόμα και αυτοί που δεν την χρησιμοποιούσαν ως πηγή, έγραφαν “φαντάζεστε να μην μάθουμε ποιος πεθαίνει, αλλά να βλέπουμε τον Negan από την οπτική του θύματος και όταν κατεβαίνει το ρόπαλο να πέφτει μαύρο στην οθόνη;”.

To 90% των ανθρώπων που ασχολούνται το Walking Dead είχε μάθει ποια θα είναι η εξέλιξη και ο εκνευρισμός είχε αρχίσει να μεγαλώνει. Φούντωσε όταν προβλήθηκε η τελευταία σκηνή και ήταν ακριβώς έτσι.

Ένα τεράστιο cliffhanger, που μας βάζει σε θέση να περιμένουμε έξι μήνες για να μάθουμε ποιος τελικά είναι το θύμα.

Και οι αντιδράσεις ήταν ακριβώς αυτές που κυριαρχούν στο internet σε τέτοιες περιπτώσει. “Νιώθω προδομένος”, “Η σειρά γαμάει τους θεατές της”, “δεν το ξαναβλέπω” και άλλα τέτοια ωραία.

Η ίδια απάντηση ταιριάζει και στις τρεις αντιδράσεις. Fuck off, Fuck off και Fuck off. Σε τέτοιες κλασικές υπερβολές τέτοιες απαντήσεις ταιριάζουν.

Ούτε εμείς γουστάραμε την εξέλιξη. Γουστάραμε πάρα πολύ τον Negan, τον μονόλογο του, τη λουσίλ και όλα όσα οδήγησαν μέχρι εκεί. Αλλά κανείς δεν διαφωνεί ότι αν είχαμε δει ποιος είναι και το θύμα θα μιλάγαμε για ένα επεισόδιο αντίστοιχο με αυτό του Ματωμένου Γάμου στο Game of Thrones.

Τώρα, το επεισόδιο θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα και  αδικαιολόγητα cliffhanger. Ήταν λοιπόν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία για να γράψει ιστορία το Walknig Dead αλλά πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα. Και μας πέτυχε όλους στο κεφάλι.

Όπως ο Negan ένα πράγμα…

dac55401f6504fc8cf5d872b70ec8c19

[iframe]<iframe src=”http://content.jwplatform.com/players/e89nuRBW-3fZat9SO.html” width=”750″ height=”422″ frameborder=”0″ scrolling=”auto”></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ