O Μπεν Άφλεκ έχει τον απόλυτο έλεγχο στη solo ταινία του Batman
News

O Μπεν Άφλεκ έχει τον απόλυτο έλεγχο στη solo ταινία του Batman

Αν ρωτήσεις δέκα ανθρώπους για το ποιος πιστεύουν ότι έχει την ευθύνη για τα ελαττώματα του Man of Steel και του Dawn of Justice οι εννιά θα σου πουν ο Ζακ Σνάιντερ.

Και μεταξύ μας τώρα και εμείς σε αυτούς τους εννιά ανήκουμε, αφού ο τύπος πέρα από το οπτικό κομμάτι που είναι πάντα εξαιρετικό στις δουλειές δεν προσφέρει και πολλά παραπάνω.

Χαιρόμαστε λοιπόν με το δημοσίευμα του Heroic Hollywood που λέει ότι στη solo ταινία του Batman που έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται, ο Μπεν Άφλεκ θα έχει τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο και αυτός είναι ο λόγος που συμφώνησε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο 42χρονος ηθοποιός θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Τζέοφ Τζονς που είναι ταυτόχρονα και ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της DC.

Είναι ένας λόγος αυτός να αρχίσουμε να βλέπουμε με μεγαλύτερη ελπίδα το κινηματογραφικό σύμπαν της DC αφού ο Μπεν Άφλεκ κατά γενική ομολογία ήταν ένας αξιοπρεπέστατος Batman στο Dawn of Justice ου είχε ένα σωρό άλλα ελαττώματα.

Και φυσικά οι δουλειές του ως σκηνοθέτης στα Gone Baby Gone, The Town και Argo μιλούν από μόνες για το τι μπορεί να κάνει από αυτό το πόστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ