Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King παίρνει ξανά το δρόμο του για τη μεγάλη οθόνη!
Movies

Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King παίρνει ξανά το δρόμο του για τη μεγάλη οθόνη!

Πρέπει να χαιρόμαστε γιατί αυτό είναι σημαντικό γεγονός. Όμως! Έχουμε ξαναχαρεί στο παρελθόν και δεν μας βγήκε σε καλό.

Ο Μάυρος Πύργος, το magnum opus του Stephen King με τα επτά βιβλία, μπαίνει ξανά σε τροχιά μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη και ελπίζουμε αυτή τη φορά να γίνει πραγματικότητα, όχι όπως το 2011 και το 2013 όταν η κουβέντα είχε φουντώσει αλλά τίποτα δεν είχε γίνει.

Σε αποκλειστικό του δημοσίευμα, το Deadline αναφέρει ότι η Sony ανέλαβε μαζί με την MRC να χρηματοδοτήσουν το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ του Ρον Χάουαρντ που τελικά θα μείνει μόνο σε θέση παραγωγού και θα αρχίσει την αναζήτηση σκηνοθέτη.

Οι Akiva Goldsman και Jeff Pinkner έχουν ήδη ετοιμάσει μία νέα εκδοχή του σεναρίου για το πρώτο βιβλίο, «Ο τελευταίος πιστολέρο» και όλα δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Το σχέδιο είναι αυτό που υπήρχε και πριν από μία πενταετία. Τρεις ταινίες και δυο σεζόν τηλεοπτικής σειράς. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και μένει να δούμε πως θα δουλέψει.

Να και μια μικρή σύνοψή του Μαύρου Πύργου:

Ο Ρόλαντ της Γαλαάδ ξεκινάει το συνταρακτικό ταξίδι του προς τον πανίσχυρο και μυστηριώδη Μαύρο Πύργο, ακολουθώντας τα ίχνη του Μαυροντυμένου Άντρα… Είναι ο τελευταίος Πιστολέρο, μια αινιγματική, μοναχική φιγούρα, σ’ έναν μισοερειπωμένο κόσμο γεμάτο δυσοίωνα τοπία και μακάβρια απειλή, που αντικαθρεπτίζει τρομακτικά τον δικό μας. Στην πορεία του, θα συναντήσει μια σαγηνευτική γυναίκα, την Άλις, θα γίνει φίλος με ένα αγόρι από τη Γη, τον Τζέικ, και θα βρεθεί μετέωρος ανάμεσα στην κατάρα και τη σωτηρία, αντιμετωπίζοντας το πιο αγωνιώδες δίλημμα της ζωής του.

Και ο Πύργος είναι τώρα πιο κοντά…

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.

Σ’ έναν παράξενο, απειλητικό κόσμο, αρχαίοι μύθοι, ηρωική φαντασία και θρύλοι της αμερικανικής Δύσης συνενώνονται σ’ ένα μεγαλειώδες έπος, ανεξάντλητο σε θαυμαστές εικόνες και αξέχαστους χαρακτήρες. «Ο Μαύρος Πύργος» είναι το πιο σύνθετο και μεγαλεπήβολο έργο του Stephen King μέχρι σήμερα -και ίσως το κορυφαίο της καριέρας του…

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ