O Μαύρος Πύργος του Stephen King ΔΕΝ θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο
News

O Μαύρος Πύργος του Stephen King ΔΕΝ θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο

Κάποιοι μπορεί να στεναχωρηθούν από αυτή την είδηση αλλά εμείς νομίζουμε ότι το νέο είναι καλό. Όπως αποκαλύπτει το EW το Dark Tower η κινηματογραφική μεταφορά του έπους του Stephen King δεν θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και η πρεμιέρα του θα μετακινηθεί το καλοκαίρι.

Ο λόγος; Πολύ απλά, η ταινία δεν είναι ακόμα έτοιμη. Τα ειδικά εφε δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει χρόνος για το κατάλληλο promotion.

Και είναι λογικό αν μας ρωτάτε. Μία ταινία τέτοιου μεγέθους χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προετοιμασία από αυτήν που υπήρξε μέχρι σήμερα. Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα άρχισαν την Άνοιξη που μας πέρασε και ο στόχος ήταν να κυκλοφορήσει λιγότερο από ένα χρόνο μετά.

Όλα αυτά την εποχή που αντίστοιχου μπάτζετ και φιλοδοξιών ταινίες βγάζουν τα πρώτα τους teaser πάνω από ένα χρόνο πριν την επίσημη πρεμιέρα τους.

Γι αυτό λοιπόν ας κάνουμε την υπομονή μας και ας ελπίσουμε ότι στο χρόνο που θα δοθεί στους δημιουργούς όλα θα τελειοποιηθούν.

Θυμίζουμε ότι στο Dark Tower που φιλοδοξεί να είναι είναι η πρώτη από μία σειρά ταινιών από το σύμπαν που έπλασε ο King πρωταγωνιστούν ο Ιντρις Έλμπα και ο Μάθιου Μακόναχι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ