«Ο Lemmy δεν μπορεί να βρει ισορροπία για την υγεία του»
News

«Ο Lemmy δεν μπορεί να βρει ισορροπία για την υγεία του»

Μια τρομερά ενδιαφέρουσα και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Decibel ο εδώ και είκοσι χρόνια manager των Motorhead, Todd Singerman.

Σε αυτή αναφέρεται στ προβλήματα υγείας του Lemmy και στο πόσο ο θρυλικό frontman δυσκολεύεται να υπακούσει στα όσα του λένε οι γιατροί και να βρει μια ισορροπία που θα τον κάνει καλύτερα.

«Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να κόψει τις κακές συνήθειες. Το πιο πιθανό είναι ότι κρυφά πίνει λίγο Jack Daniels και κάνει χρήση κοκαΐνης. Θα λέει ψέματα αν πει ότι σταμάτησε εντελώς. Προσπαθεί να αντικαταστήσει το ουίσκι με κρασί, και είμαι σίγουρος ότι έχει περιορίσει το speed. Πιστεύει ότι το κρασί είναι λιγότερο βλαβερό από το Jack, άλλα και αυτό έχει τόνους ζάχαρης. Δεν καταλαβαίνει ότι απλά αλλάζει τον ένα δαίμονα για τον άλλο. Αυτή ήταν η συμφωνία με τους γιατρούς. Να πίνει κρασί αντί για Jack. Αλλά δεν τους λέει ότι πίνει δύο μπουκάλια. Αυτές είναι οι μάχες που δίνει και λάβετε υπόψη ότι ο Lemmy τα κάνει αυτά καθημερινά από την εποχή του Hendrix.Και φυσικά τώρα τον επηρεάζουν και είναι κρίμα γιατί τη γλύτωσε για τόσο καιρό».

Στη συνέχεια ο Singerman μιλάει για τη ακύρωση της περσινής Ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την εμφάνιση στο Wacken.

«Τους ανάγκασα να ακυρώσουν την Ευρωπαϊκή περιοδεία γιατί δεν ήταν καλά. Ο Lemmy δεν ήθελε να την ακυρώσουν. Και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έγινε στο Wacken. Έπρεπε να ξεκουραστεί για τρεις μήνες και κατέληξε να ανέβει στη σκηνή με καύσωνα. Για το μόνο πράγμα που είμαι περήφανος είναι ότι διέκοψε τη συναυλία όταν κατάλαβε ότι δεν αισθάνεται καλά.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βρει μια ισορροπία και να ζήσει με αυτή για μερικούς μήνες. Αλλά ακόμα δεν μπορεί να τη βρει. Και όταν τα σκατώνεις γυρνάς ξανά από την αρχή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: