Ο Κιτ Χάριγκτον καταρρίπτει μια θεωρία που κυκλοφορεί για τον Τζον Σνόου
News

Ο Κιτ Χάριγκτον καταρρίπτει μια θεωρία που κυκλοφορεί για τον Τζον Σνόου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoiler για το προηγούμενο αλλά και για το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones. Οπότε αν προχωρήσετε μην αρχίσετε να παραπονιέστε μετά ότι σας το χαλάσαμε και άλλα τέτοια ωραία.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΜΕ. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ.

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Πριν ακόμα προβληθεί το επεισόδιο της Κυριακής υπήρχε μία θεωρία ότι ο Τζον Σνόου θα επιβιώσει αφού το πνεύμα του θα μεταφερθεί στον Ghost. Μετά την προβολή του επεισοδίου η θεωρία κέρδισε έδαφος στο internet αφού κάποιοι την υποστήριξαν και πάλι και τη στήριξαν στις κινήσεις του Ghost στη σκηνή.

Τίποτα τελικά δεν ισχύει, αφού ο Κιτ Χάρινγκτον σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly ήταν σαφής. Ο Τζον Σνόου δεν είδε και δεν έκανε απολύτως τίποτα όσο ήταν νεκρός.

Στην αρχή ανησυχούσα ότι θα επιστρέψει και όλα θα είναι ίδια, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, τότε δεν θα υπήρχε νόημα στον θάνατο. Πρέπει να αλλάξει. Υπάρχει μια εξαιρετική σκηνή όπου η Μελισάνδρη τον ρωτάει: Τι είδες; Και αυτός της απαντάει: Τίποτα, δεν είδα τίποτα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μας φόβος, ότι δεν υπάρχει τίποτα με τα τον θάνατο. Και αυτή είναι πιο σημαντική ατάκα της σεζόν για μένα. Ο Τζον δεν φοβόταν ποτέ τον θάνατο και για αυτό ήταν ένας δυνατός και τίμιος άνθρωπος. Καταλαβαίνει κάτι για τη ζωή τώρα. Πρέπει να τη ζήσει γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχει περάσει τη γραμμή και δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Και αυτό τον αλλάζει. Κυριολεκτικά βάζει τον φόβο του θεού μέσα του. Έχει δει την άβυσσο και αυτό το γεγονός αλλάζει τον άνθρωπο. Δεν θέλει να πεθάνει ξανά. Αλλά αν αυτό συμβεί, δεν θέλει να τον επαναφέρουν πάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ