Ο Kirk Hammet αγαπάει το Lulu μέχρι θανάτου
News

Ο Kirk Hammet αγαπάει το Lulu μέχρι θανάτου

Ελάχιστοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να μιλήσουν με καλά λόγια για το Lulu. To άλμπουμ στο οποίο οι Metallica συνεργάστηκαν με τον Lou Reed.

Ένας από αυτούς είναι και ο Kirk Hammet που ανέλυσε την εμπειρία που είχαν ηχογραφώντας με τον μακαρίτη Lou Reed:

«Το να βλέπεις το Lou σε δράση σε εκείνο το σημείο της ζωής του, όταν η υγεία του δεν και τόσο καλή, χωρίς πολύ ενέργεια και να βλέπεις αυτό τον άνθρωπο να σκέφτεται και να δημιουργεί, ήταν εκπληκτικό. Ήμουν fan του όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου, και το να βρίσκεσαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί του και να σου μιλάει με αυτή τη φωνή ήταν εκπληκτικό από μόνο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Ο κιθαρίστας των Metallica στη συνέχεια μίλησε για το πώς βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος το άλμπουμ: «Αγαπάω το Lulu μέχρι θανάτου. Είναι κρίμα που αρκετός κόσμος δεν το βλέπει όπως εγώ, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Μπορώ να συνεχίσω να το αγαπάω. Και αν αρέσει σε κάποιους, καλώς. Αν δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα. Είναι μόνο μουσική».

Θα θέλαμε να σας πούμε και τη δική μας άποψη, για το άλμπουμ, αλλά δυστυχώς την ώρα που το ακούγαμε για δεύτερη φορά μπήκε ένας αετός από το παράθυρο και το πήρε μακριά.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/fJlU_9Vyvqs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: