O King Dude τον Νοέμβριο στην Ελλάδα
News

O King Dude τον Νοέμβριο στην Ελλάδα

O φοβερός και τρομερός King Dude έρχεται στην Ελλάδα για μία εμφάνιση στις 11 Νοεμβρίου στον νέο συναυλιακό χώρο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της 3 Shades of Black:

Ένα βράδυ το 2014 αποφασίσαμε σε κατάσταση υψηλής διαύγειας (μέθης) να ξεκινήσουμε τη 3 Shades of Black. Αφορμή, η επιθυμία μας να φέρουμε τον King Dude στην Ελλάδα για μια συναυλία. Από τότε συνέβησαν πολλά και η συναυλιακή μας πορεία είναι λίγο ως πολύ γνωστή ή άγνωστη. Η επιθυμία μας για το Ναό (Temple) και η προσπάθειά μας αυτή μετράει ίσως περισσότερα χρόνια απ’ την ίδια την εταιρία, αλλά αυτό έχει να κάνει με μη-γραμμικές αντιλήψεις χρόνου και δεν είναι της παρούσης.

Στις 11 Νοεμβρίου του 2017 ο Ναός ανοίγει, με τον King Dude και τη μπάντα του και τους :Skull & dawn: να τον υποδέχονται, ο χρόνος ως άλλο φίδι ολοκληρώνει έναν κύκλο για να ξεκινήσει άλλος με μεγαλύτερη ακτίνα και διευρυμένη αντίληψη και μάλιστα διότι εμείς τα λέμε, με την μεταφυσική συνέχεια του γεγονότος ότι ενώ την πρώτη φορά είχαμε τον King Dude με νάρθηκα στο χέρι, τώρα έχουμε τον Μάνο 6. των :Skull & dawn: με νάρθηκα στο πόδι.

Στις 12 Νοεμβρίου, την δεύτερη μέρα των εγκαινίων, υποδεχόμαστε και πάλι τους υπερβατικούς Aluk Todolo που ήταν μαζί με τον Stephen O’Malley το δεύτερο λάιβ μας από τη δημιουργία μας, σε “Occult Rock” σετ, που θεωρούμε πως και μας το χρωστούν αλλά και το χρωστάμε. Μαζί τους οι δικοί μας Agnes Vein.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: