Ο Κέβιν Σπέισι λέει f*** off σε όλους εκτός από τον Μάρτιν Σκορτσέζε
Movies and TV

Ο Κέβιν Σπέισι λέει f*** off σε όλους εκτός από τον Μάρτιν Σκορτσέζε

Είναι στα πολύ πάνω του αυτή την εποχή λόγω του ρόλου του ως Φρανκ Άντεργουντ στο House of Cards του Netflix, αλλά στον κινηματογράφο έχουμε να τον δούμε από το 2011.

Και μάλλον δύσκολα θα τον δούμε σύντομα αφού όπως δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι στο THR: «Εκτός κι αν είναι ο Μάρτιν Σκορτσέζε ή κάποιος πολύ σημαντικός ρόλος τότε FUCK OFF».

Ξεκάθαρος έτσι; Και συνεχίζει.

«Δεν θα παίξω τον αδερφό κάποιου. Δεν θα παίξω τον διευθυντή κάποιου σταθμού. Δεν θα παίξω τον πρόεδρο της FCC (σ.σ. ομοσπονδιακή επιτροπή επικοινωνιών)».

Ο Κέβιν Σπέισι που έχει ήδη δύο όσκαρ στις αποσκευές του από τη δεκαετία του 90 ζει μόνιμα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια στο Λονδίνο όπου άνοιξε μία εταιρεία θεατρικών παραστάσεων.

«Ο κόσμος έλεγε ότι τρελάθηκα όταν πήγα στο Λονδίνο πριν 11 χρόνια και ξεκίνησα την εταιρεία μου. Τι κάνει; Έχει χάσει το μυαλό του. Ο κόσμος έλεγε ότι τρελάθηκαν όταν κάναμε τη συμφωνία με το Netflix για το House of Cards. Έχουνε χάσει το μυαλό του δεν θα πετύχει ποτέ. Έχω συνηθίσει να πιστεύει ο κόσμος ότι τρελάθηκα. Και ξέρετε τι; Μ’ αρέσει!».

tumblr_n3dxlfupUu1r68d1so1_500

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ