O Jim Root μιλάει για την απόλυση του από τους Stone Sour
News

O Jim Root μιλάει για την απόλυση του από τους Stone Sour

Πριν από λίγους μήνες μας είχε κάνει τρομερή εντύπωση η είδηση ότι ο Jim Root, απολύθηκε από τους Stone Sour αφού δεν είχαμε ιδέα το πώς αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει τη σχέση του με τον Corey Taylor στους Slipknot.

Τελικά όλα εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα, το άλμπουμ των Slipknot ολοκληρώθηκε και τώρα ο Jim Root λέει μερικά πράγματα για τα όσα έγιναν στους Stone Sour. Μας κάνει βέβαια μεγάλη εντύπωση που δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στον Corey Taylor που είναι ουσιαστικά ο αρχηγός της μπάντας και υπεύθυνος για όλες τους τις αποφάσεις.

«Ήταν προφανές για μένα σε ένα σημείο ότι το House Of Gold & Bones είχε κάνει τον κύκλο του. Αλλά η μπάντα ήθελε και άλλες συναυλίες και εγώ απαντούσα ότι είναι ώρα να σταματήσουμε. Οι Slipknot ήταν αιτία που μπορέσαμε να κάνουμε όσα κάναμε με τους Stone Sour και όταν ο κόσμος με ρωτούσε, πότε θα επιστρέψουμε στους Slipknot, δεν ήξερα τι να πω».

Στη συνέχεια ο Root εξηγεί ότι στην ουσία αποτέλεσε παρελθόν από τη μπάντα στα τέλη του 2013, αρκετούς μήνες πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα. Ήταν η εποχή που ενώ έκλειναν και άλλες συναυλίες του έχει γίνει ξεκάθαρο ότι δεν τον ήθελαν σε αυτές.

«Είχα νευριάσει και είχα αρκετό θυμό μέσα μου. Πρέπει να είχα πέσει και σε μία μικρή κατάθλιψη. Αλλά την ίδια στιγμή μάλλον ήταν το καλύτερο που συνέβη γιατί δεν ήμουν χαρούμενος πια. Αγαπώ τους Stone Sour και τη μουσική που φτιάξαμε. Αλλά αν πρόκειται να θυσιάσω όλο τον ελεύθερο μου χρόνο και τη δημιουργικότητα μου σε κάτι, καλύτερα να είναι κάπου που πιστεύω 1000% και που έχω την καλύτερη επικοινωνία με όλους. Και αυτό το κάτι είναι οι Slipknot».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ