Ο Ίντρις Έλμπα φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Μαύρο Πύργο του Stephen King
Movies

Ο Ίντρις Έλμπα φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Μαύρο Πύργο του Stephen King

Πολλές πληροφορίες μας έρχονται τον τελευταίο καιρό από το μέτωπο της κινηματογραφικής μεταφοράς του Μαύρου Πύργου του Stephen King.

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε το σενάριο ότι ο ρόλος του «μαυροντυμένου άντρα» έχει προσφερθεί στον Μάθιου Μακόναχι, ενώ τώρα το Deadline που βγάζει τις περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο, μεταδίδει ότι φαβορί για τον ρόλο του Ρόλαντ Ντεσεν, είναι ο Ίντρις Έλμπα.

Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αφού η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι αντιδράσεις από τους φανατικούς του Μάυρου Πύργου θα είναι πολλές.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Stephen King περιγράφει λεπτομερώς τον τελευταίο πιστολέρο, τον κεντρικό πρωταγωνιστή της ιστορίας και τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτά του Έλμπα. Και δεν μιλάμε μόνο για το χρώμα του δέρματος έτσι αφού ο King περιγράφει ως μαύρη τη Σουζάνα, μία από τις συνοδοιπόρους του Ρόλαντ στο μεγάλο ταξίδι των εφτά βιβλίων, καταγράφοντας το παρελθόν της.

Μία τέτοια επιλογή θα άλλαζε πολλές από τις πτυχές της ιστορίας, αλλά και πάλι θα χρειαστεί να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα αν φυσικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί Ίντρις Έλμπα.

Αυτή είναι μία από τις πιο κλασικές απεικονίσεις του Ρόλαντ.

Dark_Tower_001

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ