O George RR Martin επιβεβαιώνει ότι δεν είναι νεκρός και γράφει ακόμα
Game of thrones

O George RR Martin επιβεβαιώνει ότι δεν είναι νεκρός και γράφει ακόμα

Την Τετάρτη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο George Marin, παραγωγός των Beatles. Υπήρξε όμως αρκετός κόσμος που στο άκουσμα της είδησης μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ο άνθρωπος που πέθανε ήταν ο George RR Martin, ο συγγραφέας του A Song of Ice and fire.

Σε αυτή την περίπτωση το τραγικό θα ήταν –εκτός από το θάνατο του ανθρώπου βέβαια- ότι δεν θα προλάβαινε να τελειώσει τα βιβλία του και θα μέναμε με πολλές απορίες.

game of thrones

Ο George RR  Martin με δημοσίευση στο blog του έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον και να διευκρινίσει ότι ακόμα γράφει…

Ενώ είναι παράξενα συγκινητικό να αντιλαμβάνεσαι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο νοιάζονται για το αν είσαι ζωντανός ή νεκρός, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τα λόγια του Μαρκ Τουέιν και να πω ότι οι φήμες για τον θάνατο μου ήταν κάπως υπερβολικές.

Ήταν ο Sir George Martin, παραγωγός των Beatles, που έφυγε από τη ζωή. Όχι εγώ.

Θα τον θυμόμαστε. Δεν τον συνάντησα ποτέ (συνάντησα πάντως για περίπου ένα λεπτό τον Paul McCartney, όταν περίμενα να μου φέρουν το αυτοκίνητο μου στο ξενοδοχείο Four Seasons) αλλά όπως εκατομμύρια κόσμος, αγαπούσα τους Beatles και η συνεισφορά του Martin στη μουσική τους είναι άξια αναγνώρισης και τιμής.
Όσο για εμένα, είναι ακόμα εδώ, ακόμα γράφω, ακόμα πηγαίνω σινεμά και διαβάζω βιβλία και ελπίζω ότι θα είμαι εδώ για αρκετό καιρό ακόμα.

Αλλά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ