Ο George R.R. Martin έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι το Game of Thrones θα τελειώσει πριν τα βιβλία του
News

Ο George R.R. Martin έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι το Game of Thrones θα τελειώσει πριν τα βιβλία του

Όταν έβαζε την υπογραφή του για την τηλεοπτική μεταφορά του A song of Ice and fire, ο George R.R. Martin μάλλον δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα για το φινάλε τόσο στα βιβλία του όσο και στη σειρά.

Άλλωστε εκείνη την εποχή είχε σχεδόν έτοιμο το πέμπτο βιβλίο, ενώ κανείς δεν ήξερε αν η σειρά θα έχει επιτυχία.

Fast Forward μία πενταετία μετά με το Game of Thrones να αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο, να έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν όλο το υλικό από τα βιβλία και με το Winds of Winter (το έκτο βιβλίο της σειράς) να μην έχει ακόμα καν ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο George R.R. Martin μοιάζει να έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι σειρά και βιβλίο δύσκολα μπορούν πλέον να συμβαδίσουν και φαίνεται και από την απάντηση που έδωσε για το θέμα.

Λέω, ας πάει στο διάολο το θέμα. Το να ανησυχώ γι αυτό δεν θα αλλάξει την κατάληξη με τον ένα ή το άλλο τρόπο. Κάθομαι ακόμα στη γραφομηχανή και πρέπει να γράψω την επόμενη πρόταση και την επόμενη σκηνή. Λέω απλά την ιστορία μου και αυτοί λένε την ιστορία τους βασιζόμενοι στα βιβλία μου. Θα δούμε.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ