Ο George Martin μας λέει γιατί το επόμενο βιβλίο του δεν είναι προγραμματισμένο για φέτος
Movies and TV

Ο George Martin μας λέει γιατί το επόμενο βιβλίο του δεν είναι προγραμματισμένο για φέτος

 Μέσα στον Ιανουάριο έγινε αρκετή κουβέντα για το νέο βιβλίο στη σειρά του A Song of Ice and Fire (στο οποίο βασίζεται φυσικά το Game of Thrones) και για τον μη προγραμματισμό του για κυκλοφορία μέσα στο 2015.

Θυμίζουμε ότι το 5ο βιβλίο, A Dance of Dragons, είχε κυκλοφορήσει το 2011 και απομένουν άλλα δύο για την ολοκλήρωση της σειράς. Το Winds of Winter και το A dream of spring.

Για το θέμα του βιβλίου και του μη προγραμματισμού του να κυκλοφορήσει φέτος, τοποθετήθηκε επιτέλους ο ίδιος ο George R.R. Martin.

«Σίγουρα ελπίζω το Winds of Winter να μην είναι στον προγραμματισμό κανενός από τους εκδότες μου. Έχω περάσει χρόνια προσπαθώντας να τους πείσω να μην προγραμματίζουν κανένα από τα βιβλία μου μέχρι να έχουν ολοκληρωθεί και να είναι έτοιμα προς παράδοση. Ο προγραμματισμός και στη συνέχεια η αναβολή απλά εκνευρίζει τον κόσμο. Προτιμώ να μην λέω τίποτα μέχρι το βιβλίο να είναι έτοιμο. Αυτό βέβαια είναι μία πρακτική που πάει κόντρα με τις συνήθειες των εκδοτικών οίκων, έτσι είναι μια μάχη που δεν κερδίζω πάντα».

Να θυμίσουμε εμείς ότι πολύ πριν η τηλεοπτική σειρά μετατρέψει τα βιβλία του Martin σε παγκόσμιο φαινόμενο, ο συγγραφέας είχε κλείσει το τρίτο του βιβλίο (A storm of Swords) το 2000, με την υπόσχεση ότι το επόμενο θα κυκλοφορήσει ένα χρόνο μετά. Τελικά κυκλοφόρησε το 2005!!

Βγάλαμε κανένα συμπέρασμα λοιπόν για τον αν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε στα χέρια μας το Winds of Winter μέσα στο 2015; Σιγά μην το έχουμε!

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ