Ο George Martin καταρρίπτει (κατά λάθος) μία μεγάλη θεωρία για το Game of Thrones
News

Ο George Martin καταρρίπτει (κατά λάθος) μία μεγάλη θεωρία για το Game of Thrones

Όσοι βλέπετε μόνο το Game of Thrones και δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία του George RR Martin στα οποία βασίζεται η σειρά τότε δεν θα ενδιαφερθείτε ιδιαίτερα για αυτό που ακολουθεί.

Και αυτό γιατί ο χαρακτήρας στον οποίο θα αναφερθούμε δεν έχει βρει τον δρόμο του για τη σειρά (όπως και πάρα πολλοί άλλοι).

Αναφερόμαστε στον Coldhands έναν παράξενο τύπο που συναντά ο Μπραν στην αναζήτηση του κορακιού με τα τρία μάτια.

Η κεντρική θεωρία που υπάρχει για αυτό τον τύπο είναι ότι πρόκειται για τον Μπέντζεν Σταρκ, αδελφό του Νεντ και θείο του Τζον Σνόου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το πρώτο βιβλίο αλλά και τον πρώτο κύκλο της σειράς. Ενώ στην πορεία έγιναν αρκετές αναφορές σε αυτόν, μέχρι και σήμερα δεν ξέρουμε την τύχη του.

Οι αναγνώστες έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν δεδομένο ότι ο Μπέντζεν και ο Coldhands είναι το ίδιο πρόσωπο, όμως ένα αντίγραφο του πρωτότυπου κειμένου του George Martin για το A Dance with Dragons και το οποίο περιέχει και ανταλλαγή σημειώσεων ανάμεσα στον συγγραφέα και τους διορθωτές καταρρίπτει τη θεωρία.

Είναι αυτός ο Μπέντζεν; Νομίζω ότι είναι ο Μπέντζεν. Και μήπως ο Μπραν δεν τον αναγνωρίζει επειδή δεν βλέπει ποτέ κανονικά το πρόσωπο του;

Γράφει στη σημείωση του ο διορθωτής. Για να πάρει την σαφή απάντηση του Martin με κεφαλαία γράμματα.

ΟΧΙ!

Ορίστε λοιπόν, το λέει ο ίδιος. Πάει και αυτή η θεωρία. Τι έχει γίνει όμως με τον Μπέντζεν; Φανταζόμαστε ότι κάποια στιγμή θα απαντηθεί και αυτό το ερώτημα γιατί ο George RR Martin δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και πάντα έχει ένα λόγο στα πράγματα που αναφέρει στα βιβλία του.

Cushing-Coldhands-is-NOT-Benjen_1200_900_81_s

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ