Ο Flea απαντάει για το play-back των Red Hot Chili Peppers στο Super Bowl
News

Ο Flea απαντάει για το play-back των Red Hot Chili Peppers στο Super Bowl

Το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε οι Red Hot Chili Peppers εμφανίστηκαν μαζί με τον Bruno Mars στο ημίχρονο του Super Bowl.

Κάποιοι αρκετά παρατηρητικοί οπαδοί του συγκροτήματος τόνισαν αμέσως μετά ότι το μπάσο του Flea και η κιθάρα του Josh έμοιαζαν να μην είναι συνδεδεμένς πουθενά!

Σκάνδαλο! Οι Red Hot Chili Peppers έκαναν play back!

Το συγκρότημα δεν άφησε το θέμα να συρθεί πολύ και με μακροσκελή δήλωση του O Flea έριξε φως στην υπόθεση.

Τόνισε ότι το συγκρότημα έχει δεχτεί ελάχιστες φορές να κάνει play back και όταν το έκανε διακωμωδούσε την κατάσταση.

Σε αυτή την περίπτωση το NFL τους ζήτησε να είναι ζωντανά μόνο τα φωνητικά του Anthony Kiedis, για να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα στον ήχο.

«Ηχογραφήσαμε το ίδιο πρωί το κομμάτι σε live συνθήκες και το κάναμε μέσα από την καρδιά μας. Ήταν ακριβώς όπως ακούγεται στις συναυλίες μας τα τελευταία χρόνια με το Josh.

Για την κανονική εμφάνιση, εγώ ο Josh και ο Chad απλά παίζαμε ταυτόχρονα με το ηχογραφημένο κομμάτι και έτσι δεν υπήρχε λόγος να συνδέσουμε τα όργανα μας. Δεν θα μπορούσαμε απλά να τα συνδέσουμε για να μην έχει υποψίες ο κόσμος; Εύκολα και έτσι δεν θα καταλάβαινε κανένας τίποτα. Θεωρήσαμε ότι ήταν καλύτερο να μην προσποιηθούμε. Ήταν ότι πιο κοντινό στην αλήθεια δεδομένων των συνθηκών. Ήταν σαν να γυρίζεις ένα βίντεο μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ευχαριστούμε το NFL που μας έδωσε την ευκαιρία. Αν χρειαζόταν θα το έκαναν ξανά με το ίδιο τρόπο.

Εμείς ως μπάντα που φιλοδοξεί να γίνεται συνεχώς καλύτερη μουσικά και συνθετικά προσπαθούμε πάντα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ζωντανά για όποιον θέλει να χάνει τα μυαλά του όταν μας βλέπει».

Δείτε το απόσπασμα: 

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/RbbzhyTuCqc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ