Ο Dickinson υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις στο setlist των Iron Maiden
News

Ο Dickinson υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις στο setlist των Iron Maiden

Λες και δεν ήταν αρκετός ο ενθουσιασμός μόνο και μόνο από το γεγονός ότι οι Iron Maiden θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια στο πλαίσιο της Legacy of the Beast περιοδείας, ήρθε και ο Bruce Dickinson να μας απογειώσει με τις δηλώσεις του στο Kerrang.

O frontman των Iron Maiden παραδέχεται ότι τα τελευταία χρόνια το setlist του συγκροτήματος ήταν αρκετά «ασφαλές» και υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις για τους οπαδούς που θα προκαλέσουν χαμό στα social media.

«Είμαι συγκεντρωμένος στο setlist και στο stage show. Θέλω να κάνουμε κάτι που θα ξεπεράσει την περιοδεία για το Book of Souls για αυτό προσεγγίζω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Έχω συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία χρόνια παίζαμε λίγο εκ του ασφαλούς με κάποια από τα τραγούδια στο setlist, για αυτό θέλω να ταρακουνήσω λίγο το τοπίο» δήλωσε αρχικά ο Bruce και συνέχισε λέγοντας ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τεράστιες εκπλήξεις.

«Θέλω ο κόσμος να γυρίζει σπίτι και να λέει στους φίλους του ότι όλοι πρέπει να δουν αυτό το show. Θέλω να λένε ‘διάολε, δεν πιστεύω ότι έπαιξαν αυτό το τραγούδι’. Αυτή είναι η αντίδραση που θέλω να δω. Στην περιοδεία για το Book of Souls μίλαγα πολύ με το κοινό αυτή τη φορά δεν θα γίνει αυτό. Θα επικεντρωθούμε στη μουσική. Η μουσική και το show θα έχουν τον κεντρικό λόγο. Θα παίξουμε ένα-δύο τραγούδια που θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη στον κόσμο. Θα γίνει χαμός στα social media μετά την πρώτη συναυλία».

Τέτοια λέγε μας Bruce, τέτοια λέγε μας.

Η Legacy of The Beast περιοδεία των Iron Maiden ξεκινάει στις 26 Μαΐου και στις 20 Ιουλίου έρχονται στην Ελλάδα για το Rockwave Festival.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ