Ο Daniel Bryan επιστρέφει στο Royal Rumble!
News

Ο Daniel Bryan επιστρέφει στο Royal Rumble!

Το πρώτο μισό του 2014 για το WWE ανήκε ολοκληρωτικά στον Daniel Bryan αφού η εμφάνιση του στη Wrestlemania και η κατάκτηση του τίτλου είναι από αυτές τις στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη. Από εκείνη τη μέρα και μετά τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο για τον 33χρονο.

Έχασε τον πατέρα και ο σοβαρός τραυματισμός στο λαιμό που τον οδήγησε στο χειρουργείο τον κράτησε εκτός δράσης από τον Μάιο. Τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες όλο αυτό το διάστημα ήταν ασαφή και δεν υπήρχε κανένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του, ενώ υπήρχαν και φόβοι για πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Φόβοι που έγιναν πιο έντονοι το απόγευμα της Δευτέρας όταν μέσω twitter έκανε γνωστό ότι θα βρεθεί στο RAW για να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση.

Τελικά και μετά από μία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία ο Daniel Bryan ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει και ότι θα το δούμε ξανά στο Royal Rumble ου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου.

[iframe]<iframe src=”https://vid.me/e/QCjM” width=”750″ height=”422″ frameborder=”0″ allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen scrolling=”no”></iframe><div><a href=”undefined?source=embed” style=”font-size: 11pt; text-decoration: none;”></a></div>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: