O Corey Taylor μιλάει για την απομάκρυνση του Joey Jordison από τους Slipknot
News

O Corey Taylor μιλάει για την απομάκρυνση του Joey Jordison από τους Slipknot

Με το νέο άλμπουμ των Slipknot να είναι πλέον πολύ κοντά και τα νέα μέλη να έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο βίντεο για το The Devil in I, η κουβέντα να επανέρχεται στον Joey Jordison και στην απομάκρυνση του από τη μπάντα.

Και είναι λογικό αφού καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί ακόμα για τα όσα συνέβησαν.

Στο νέο τεύχος του βρετανικού Metal Hammer υπάρχει ένα τεράστιο αφιέρωμα στους Slipknot και η πρώτη επίσημη συνέντευξη της μπάντας για τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατο του Paul Gray.

Από τα όσα λέει πάντως o Corey Taylor, για το θέμα του Jordison, είναι σαφές ότι η συνύπαρξη του πρώην ντράμερ της μπάντας με τα υπόλοιπα μέλη είχε γίνει αδύνατη.

«Δεν μπορώ να μιλήσω πάρα πολύ γι αυτό το θέμα, γιατί ακόμα αντιμετωπίζουμε νομικά ζητήματα, αλλά είναι ακριβώς όπως μία σχέση που φτάνει στο σημείο όπου ο ένας θέλει να πάει από τη μία μεριά και ο άλλος από την άλλη. Και προσπαθείς όσο μπορείς είτε να ακολουθήσεις είτε να κάνεις τον άλλον να έρθει μαζί σου. Σε κάποιο σημείο αποφασίζεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο που είναι σωστός για εσένα. Αυτά μπορώ να πω με πολύ γενικούς όρους και μες σεβασμό προς τον Joey. Ήταν μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχουμε πάρει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αυτοί τη στιγμή και ελπίζουμε να είναι και αυτός. Τον ξέρω από το 1991, πολύ πριν μπούμε στην ίδια μπάντα και είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Απλά είναι σε μία φάση της ζωής του, εντελώς διαφορετική από ότι είμαστε εμείς για να το πω με ευγενικό τρόπο».

Η τελευταία ατάκα του Corey Taylor μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τις φήμες ότι ο Joey απολύθηκε λόγω προβλημάτων που είχε με τα ναρκωτικά και αυτή ήταν η επόμενη ερώτηση που του τέθηκε.

«Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Για εμένα προσωπικά αυτό είναι σημάδι, ότι ωριμάζω γιατί παλιότερα αν μου έκαναν τέτοια ερώτηση θα άνοιγα το στόμα μου και θα έλεγα διάφορα, αλλά τώρα σκέφτομαι περισσότερο τι θα πούμε στους οπαδούς. Και αυτό είναι πιο δύσκολο κομμάτι, γιατί όποια εξήγηση και να τους δώσεις δεν θα είναι ευχαριστημένοι. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος έχει τις δικές του θεωρίες για το τι συνέβη».

Κλείνοντας ο Corey Taylor μίλησε για το αν έχει επαφή με τον Joey τον τελευταίο καιρό.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και αρκετό καιρό. Όχι επειδή δεν τον αγαπώ ή δεν μου λείπει. Είναι οδυνηρό. Μιλάμε γι αυτόν συνέχεια, αλλά την ίδια ώρα σκεφτόμαστε αν μας λείπει, αυτός ή ο παλιός του εαυτός. Όλα καταλήγουν εκεί. Και είναι πραγματικά κρίμα».

To νέο άλμπουμ των Slipknot «.5: The Gray Chapter» κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου.

10671468_10152677962304764_310035352190709205_n

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ