O Bruce Dickinson μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια του με τον καρκίνο
Music

O Bruce Dickinson μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια του με τον καρκίνο

Ευτυχώς πλέον τα δύσκολα είναι πλέον πίσω και ο Bruce Dickinson είναι καλά.

Δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες όμως που έχει σκάσει σαν βόμβα η είδηση ότι ο τραγουδιστής των Iron Maiden δίνει μάχη με τον καρκίνο και πιο συγκεκριμένα με δύο όγκους που είχαν εντοπιστεί πίσω από τη γλώσσα.

Το βρετανικό Metal Hammer μίλησε με τον Dickinson και παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα της αποκλειστικής συνέντευξης που θα περιέχεται στο νέο του τεύχος.

 «Καταλήγεις με τον μεταβολισμό πτηνού κατά τη διάρκεια της θεραπείας και αυτό γιατί σε… μαγειρεύουν από μέσα προς τα έξω. Ταυτόχρονα ο οργανισμός σου προσπαθεί να θεραπευθεί με γοργούς ρυθμούς κάτι που σε βάζει σε υπερπολλαπλασιασμένη ταχύτητα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που χάνεις κιλά. Είναι απλά επειδή το σύστημα σου λειτουργεί σε τρελούς ρυθμούς μέχρι όλα να επανέλθουν.  Είναι γοητευτικό. Βασικά είμαι το προσωπικό μου επιστημονικό project».

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον ολόκληρη τη συνέντευξη. Θυμίζουμε ότι οι Iron Maiden κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ The Book of Souls στις 4 Σεπτεμβρίου ενώ το πρώτο single έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ