Ο Bruce Dickinson είναι καλά, φέτος θα βγει το άλμπουμ των Maiden
Music

Ο Bruce Dickinson είναι καλά, φέτος θα βγει το άλμπουμ των Maiden

Τα καλά νέα επιτέλους ήρθαν. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Bruce Dickinson ήταν καθαρά, κάτι που σημαίνει ότι εξαφανίστηκαν και τα τελευταία ίχνη του καρκίνου.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη οι Maiden θα μπουν στο στούντιο για να ολοκληρώσουν το δίσκο που ετοίμαζαν και σύμφωνα με τον Rod Smallwood η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στη χρονιά, με τη μπάντα να βγαίνει σε περιοδεία το 2016, αφού για φέτος τουλάχιστον ο Bruce θα χρειαστεί ξεκούραση για να επανέλθει σε πλήρη φόρμα.

Ο Bruce Dickinson είχε να πει τα εξής:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη εκπληκτική ιατρική ομάδα που με φρόντισε τους τελευταίους μήνες και είχαμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ήμουν δύσκολος με την οικογένεια και με πολλούς τρόπους αυτή η κατάσταση ήταν πιο έντονη γι αυτούς παρά για μένα.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα ευχάριστο μέσα από την καρδιά μου στους οπαδούς για τα ευγενικά λόγια και τις σκέψεις τους. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στη θετική διάθεση και η συμπαράσταση από την παγκόσμια κοινότητα των Maiden σημαίνει πολλά για μένα. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιο κίνητρο και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά όσο πιο σύντομα γίνεται!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ