O Brent Hinds των Mastodon μισεί το heavy metal και δεν θέλει να είναι σε metal μπάντα
Music

O Brent Hinds των Mastodon μισεί το heavy metal και δεν θέλει να είναι σε metal μπάντα

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Brent Hinds των Mastodon στο περιοδικό Guitar Player που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Σε κάποια αποσπάσματα δημοσιεύθηκαν, ο Hinds αποκαλύπτει ότι απεχθάνεται το Heavy Metal και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην είναι οι Mastodon τόσο metal!

«Από την αρχή δεν μου άρεσε το heavy metal. Η καταγωγή μου είναι από την Αλαμπάμα και έπαιζα country, surf rock, rockabilly και άλλα τέτοια πράγματα. Απλά πέρασα μια φάση μετά τα 20 που πίστευα ότι το να παίζεις heavy metal είναι επαναστατικό. Τότε γνώρισα τον Brann Dailor και τον Bill Kelliher. Και οι δύο τους γούσταραν πολύ το heavy metal. Και από τότε προσπαθώ ώστε να ΜΗΝ είναι οι Mastodon μία εντελώς metal μπάντα γιατί μισώ το heavy metal και δεν θέλω να είμαι σε μία heavy metal μπάντα».

Στη συνέχεια ο Brent Hinds ξεκαθαρίζει τη θέση του για το θέμα των συνεντευξεων. Τις απεχθάνεται και αυτές!

«Θα ήταν πολύ ωραία αν τα περιοδικά και οι συνεντεύξεις γκρεμίζονταν από την άκρη της γης μαζί με τον καπνό του τσιγάρου και όλα τα γαμημένα πράγματα που μισώ σε αυτή τη ζωή. Δεν διαβάζω συνεντεύξεις, δεν μ’ αρεσει να δίνω συνεντεύξεις δεν με ενδιαφέρει να μαθαίνω το πώς κάποιος κάνει κάτι. Με εκνευρίζει να παραχωρώ συνεντεύξεις, γιατί πρέπει να μιλάω για πράγματα που έχω μιλήσει ξανά και ξανά και ξανά. Έτσι δεν υπάρχει τίποτα να πω για τους Mastodon που θα το κάνω με ενθουσιασμό. Μετά από 15 χρόνια που το κάνω κάθε γαμημένη μέρα της ζωής μου, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να μιλήσω γι αυτό».

Και κλείνοντας μιας και η συνέντευξη ήταν για περιοδικό κιθάρας, ΔΕΝ έδωσε καμία συμβούλη για τεχνικά θέματα!

«Είμαι πολύ παθιασμένος με το να παίζω κιθάρα, απλά δεν είμαι ο παθιασμένος άνθρωπος του κόσμου στο να μιλάω για αυτό. Το να αναλύω λεπτομέρειες και να μιλαώ για το καλώδιο ή το πετάλι είναι για μένα ένας εντελώς αχρείαστος διάλογος. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αναγνώστες που θέλουν να μάθουν, απλά δεν θα μάθουν από μένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: