Ο «άστεγος»  Scott Stapp των Creed που μένει στο Holiday-Inn
News

Ο «άστεγος»  Scott Stapp των Creed που μένει στο Holiday-Inn

Την Τετάρτη και μέσω της επίσημης σελίδας των Creed στο Facebook,  ο Scott Stapp, δημοσίευσε ένα 15λεπτό βίντεο στο οποίο μας αποκαλύπτει και μας αναλύει όλες τις αναποδιές που του έχουν τύχει τελευταία.

Εξηγεί λοιπόν ότι ανακάλυψε ότι άνθρωποι από την δισκογραφική του εταιρεία έχουν καταχραστεί πολλά από τα χρήματα του. Την ίδια περίοδο η εφορεία μπλόκαρε όλους του τους λογαριασμούς και όταν επικοινώνησε μαζί τους για να μάθει τους λόγους του είπαν ότι έχει γίνει λάθος αλλά θα χρειαστούν 9 με 10 μήνες για να διορθωθεί.

Όλα αυτά τον έχουν αφήσει χωρίς φράγκο στην τσέπη, ενώ λέει ότι έχει περάσει μέρες  χωρίς καν φαγητό. Ο Scott Stapp δηλώνει επίσης νηφάλιος και εντελώς καθαρός από ναρκωτικά για να βάλει φέτος στις φήμες που κυκλοφορούν.

Ωραία όλα αυτά και τον συμπονούμε  τον άνθρωπο. Αλλά! Μας λέει ότι μένει πλέον στο Holiday-Inn. Δεν ξέρουμε πολλούς άστεγους που έχουν τη δυνατότητα να μένουν σε τέτοια ξενοδοχεία.

Επίσης το βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι έχει πάνω του ένα φίλτρο για να μοιάζει παλιό, κακομοίρικο και να δίνει μία αίσθηση «φτώχειας». Είναι φίλτρο όμως πώς να το κάνουμε.

Πιο πολύ μας μοιάζει το όλο θέμα με κόλπο για περισσότερη δημοσιότητα παρά για πραγματικότητα που πρέπει να δεχτούμε.

Άλλωστε, ο Scott Stapp έχει παρελθόν υπερβολικής συμπεριφοράς που έκανε τα υπόλοιπα μέλη των Creed να βρουν την υγειά τους φτιάχνοντας τους Alter Bridge.

[iframe]<div id=”fb-root”></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1″; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));</script>
<div class=”fb-post” data-href=”https://www.facebook.com/video.php?v=10150448000599995″ data-width=”750″><div class=”fb-xfbml-parse-ignore”><a href=”https://www.facebook.com/video.php?v=10150448000599995″>Post</a> by <a href=”https://www.facebook.com/Creed”>Creed</a>.</div></div>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ