Ο Aaron Paul του Breaking Bad αποκαλύπτει ότι ο «Μαύρος Πύργος» προχωρά…
Movies and TV

Ο Aaron Paul του Breaking Bad αποκαλύπτει ότι ο «Μαύρος Πύργος» προχωρά…

Οι φανατικοί αναγνώστες του Stephen King, έχουν σε τεράστια εκτίμηση τα βιβλία του Μαύρου Πύργου. Το έργο ζωής του King που αποτελείται από 8 βιβλία (με το πιο πρόσφατο να εκδίδεται το 2012).

Όσοι λοιπόν έχουν διαβάσει τα βιβλία, ξέρουν τις τεράστιες δυσκολίες που θα είχε μία κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας, που παρόλα αυτά έχει επιχειρηθεί (σε επίπεδο φιλολογικό μέχρι στιγμής) τα τελευταία χρόνια.

Το project είναι στα χέρια του σκηνοθέτη Ron Howard (Α Beautiful Mind, Frost/Nixon, Rush) και παρά την παύση στο σχεδιασμό. που είχαμε πριν μια τριετία, όπως φαίνεται, οι διεργασίες δεν έχουν σταματήσει.

Και το μάθαμε αυτό δια στόματος Aaron Paul (Jesse Pinkman στο Breaking Bad).  Σύμφωνα με δηλώσεις του στο φεστιβάλ του Sundance έχει συναντηθεί με τον Ron Howard και έχουν συζητήσει για τον ρόλο του Eddie Dean.

«Κάναμε μία γενική κουβέντα με τον Ron Howard που είναι μεγάλος θαυμαστής του Breaking Bad. Για μένα είναι τρελό μόνο και μόνο που ήξερε ποιος είμαι. Είναι σίγουρο ότι σχεδιάζουν να προχωρήσουν με τον Μαύρο Πύργο».

Ο Aaron Paul τόνισε ότι βρίσκεται στα μισά της ανάγνωσης των βιβλίων και αναγνωρίζει ότι ο Eddie Dean είναι σπουδαίος χαρακτήρας.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ο σκοπός τους είναι να κάνουν τρεις ταινίες και να υπάρχει και τηλεοπτική σειρά στο ενδιάμεσο, κάτι που μοιάζει πολύ ενδιαφέρον. Από ότι ακούω ο Eddie Dean είναι επικός και εμβληματικός χαρακτήρας».

Αυτά σίγουρα είναι καλά νέα για την κινηματογραφική μεταφορά του Μαύρου Πύργου, που μοιάζει να κινείται αν και είναι πολύ δύσκολο να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

Είναι τέτοια η μορφή του υλικού και η έκταση του, που αν τελικά υπάρξει υλοποίηση, είτε θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες ή για τεράστια αποτυχία. Μέση λύση δεν υπάρχει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ