Ντροπή: Γυναίκα με υπερφυσικές δυνάμεις ρίχνει μπουνιά σε ανυπεράσπιστη γιαγιούλα
News

Ντροπή: Γυναίκα με υπερφυσικές δυνάμεις ρίχνει μπουνιά σε ανυπεράσπιστη γιαγιούλα

Χαμό έχει προκαλέσει στο internet το πρώτο trailer για την ταινία της Captain Marvel, αφού μόνο την πρώτη ώρα είχε ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές στο youtube ενώ όταν ολοκληρωθεί το 24ωρο από την πρεμιέρα δεν αποκλείεται να έχει δημιουργήσει νέο ρεκόρ προβολών.

Στο πρώτο trailer λοιπόν γνωριζόμαστε για πρώτη φορά με την Carol Danvers και ειδικά μία σκηνή έχει κλέψει την παράσταση. Είναι αυτή που τη βλέπουμε να ρίχνει γροθιά σε μία φαινομενικά ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη γυναίκα.

Τι έχουμε εδώ; Μήπως της πήρε τη θέση στο λεωφορείο; Μήπως της έβαλε χέρι; Ή μήπως ανήκει σε ένα είδος εξωγήινων που αλλάζουν μορφή (shapeshifters όπως τους έλεγαν στο χωριό τους οι περισσότεροι συντάκτες του Roxx);

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο η σωστή απάντηση είναι η τρίτη αφού οι Skrulls θα είναι οι βασικοί ανταγωνιστές στην ταινία. Έχουν μεγάλη ιστορία στα κόμικ της Marvel και έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να κατακτήσουν τη γη χρησιμοποιώντας αυτό ακριβώς το κολπάκι της αλλαγής μορφής. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Αρχηγός τους στην ταινία θα είναι ο Ben Mendelsohn ενώ θα δούμε και τον πόλεμο με τους Kree (που έχουν κάνει την ξανά εμφάνιση τους στο Guardians of the Galaxy).

Η ταινία της Captain Marvel κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο και αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για την συμμετοχή της στο σίκουελ του Infinity War.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ