Ο ντράμερ των System of a Down υπερασπίζεται την Gina Carano μετά την απόλυση της από το Mandalorian
News

Ο ντράμερ των System of a Down υπερασπίζεται την Gina Carano μετά την απόλυση της από το Mandalorian

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι με ποστάρισμα του στο Instagram, o John Dolmayan υπερασπίζεται την Gina Carano, που απολύθηκε από το Mandalorian μετά από δημοσίευση της στην οποία συνέκρινε το να μισείς κάποιον για τις πολιτικές του απόψεις με το ολοκαύτωμα των εβραίων.

Η Carano είχε προκαλέσει αρκετές φορές τους προηγούμενες μήνες μιλώντας κατά της χρήσης μάσκας και των εμβολίων στην κορύφωση της πανδημίας, ενώ φυσικά ένωσε τη φωνή της με αυτούς που έκαναν λόγο για κλοπή των εκλογών από τους δημοκρατικούς με θύμα τον Τραμπ.

«Χρειάζεται πολλά κότσια να ρισκάρεις την καριέρα σου για τις πεποιθήσεις σου. Η ιστορία θα τιμήσει ανθρώπους σαν την Gina Carano και θα καταδικάσει τους δειλούς που επέβαλλαν τη «woke» δικαιοσύνη πάνω της» έγραψε στο instagram o Dolmayan.

O ντράμερ των System of a Down έχει βγει πολλές φορές στο προσκήνιο τον τελευταίο χρόνο υπερασπιζόμενος σφοδρά τον Τραμπ και μιλώντας ξανά και ξανά για θεωρίες συνομωσίας, θεωρώντας ότι οι συντηρητικές φωνές «πνίγονται» στην Αμερική. Μπερδεύει βέβαια συνέχεια την ελευθερία του λόγου με το δικαίωμα των υπολοίπων να μην ανέχονται ψεκασμένους, ρατσιστές και ρητορική μίσους, αλλά αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική κουβέντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ