Το ντοκιμαντέρ του Dave Grohl για τη ζωή των συγκροτημάτων στο δρόμο έρχεται στο τέλος του μήνα

Roxx |

Την τρίτη του σκηνοθετική απόπειρα, μετά το Sound City και το Sonic Highways έχει έτοιμη ο Dave Grohl. Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι What Drives Us? και καταγράφει τη ζωή των συγκροτημάτων στο δρόμο και πιο συγκεκριμένα τις μετακινήσεις από πόλη σε πόλη με ένα βανάκι.

Μεγάλα ονόματα του χώρου μιλούν για τα πρώτα βήματα τους, ανάμεσα τους οι Ringo Starr, Brian Johnson, Steven Tyler, Slash, Duff McKagan, The Edge,  Flea και Lars Ulrich ενώ το πρότζεκτ ακολουθεί την πορεία των RadKey και Starcrawler που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

«Η ταινία είναι ένα γράμμα αγάπης προς κάθε μουσικό που μπήκε σε ένα παλιό βαν με τους φίλους του και τα άφησαν όλα πίσω για να παίξουν μουσική» λέει το αφεντικό των Foo Fighters. «Αυτό που ξεκίνησε ως μία καταγραφή των όσων χρειάζονται για να κάνεις ένα τέτοιο βήμα κατέληξε σε μία εξερεύνηση του γιατί. Τι είναι αυτό που μας οδηγεί;».

Η περιγραφή του ντοκιμαντέρ είναι αυτή: «Ενώ όλοι έχουν ιστορίες – εξωφρενικές και απίστευτες- όλοι μοιράζονται έναν κοινό δεσμό. Σε κάποιο σημείο πριν ο κόσμος όλος μάθει τα ονόματα τους, είχαν μία ασταμάτητη θέληση να μοιραστούν τη μουσική τους με το κοινό. Αυτό το πάθος τους οδήγησε να τα αφήσουν όλα πίσω και να κυνηγήσουν το όνειρο τους». 

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα μέσω του Prime Video της Amazon.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ