Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο μαζί για πρώτη φορά στη νέα ταινία του Σκορσέζε!
News

Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο μαζί για πρώτη φορά στη νέα ταινία του Σκορσέζε!

Οι ταινίες τους είναι αυτές που πρωταγωνιστούν φέτος στην περίοδο των βραβείων, αφού και το Irishman και το Once Upon a time in Hollywood κυριαρχούν και έχουν μάλιστα από δέκα υποψηφιότητες για όσκαρ.

Είναι πλέον και επίσημο ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε.

Το αποκάλυψε ο Ντι Κάπριο την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή των SAG Awards για να παρουσιάσει το βραβείο καριέρας στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η ταινία είναι το Killers of the Flower Moon που θα διηγηθεί την ιστορία των δολοφονιών ιθαγενών αμερικανών της φυλής Osage, την περίοδο που ανακαλύφθηκε πετρελαιο στην περιοχή που ζούσαν. Οι δολοφονίες ήταν από τις πρώτες υποθέσεις που ερεύνησε το τότε νεοσύστατο FBI. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την Άνοιξη.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Μάρτιν Σκορσέζε αφού έχει συνεργαστεί μαζί τους εννέα και πέντε φορές αντίστοιχα, ενώ έχουν δουλέψει όλοι μαζί και στη μίνι-ταινία The Audition του 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ